VÁNOČNÍ / NAROZENINOVÝ WISHLIST 2019


Musím říct, že mi dalo celkem zabrat, dát dohromady tento seznam. Většina věcí, který bych si přála, jsou buďto nářadí  na moje tvoření nebo doplňky do domácnosti - no jo, stárnu :))
Takže, co je na mém wishlistě letos?  

Nejdéle mám na seznamu tuto koupelnovou sadu ze ZARA HOME - řekněte, není nádherná?! Já se do ní zamilovala ihned. Tuto položku ze seznamu, si už ale zarezervoval můj brácha. 
Snad každý rok si přeju něco od Rituals a ani letos tomu není jinak. Tentokrát to ale není kosmetika, ale svíčka. Vloni jsem ji kupovala jako dárek a i nezapálená krásně provoní místnost. Co se popisu týče, tak mě zaujala IMPERIAL ROSE SCENTED.
KOVBOJSKÉ BOTY, hit sezóny a na tyto koukám už hooodně dlouho, ale čekám na povánoční slevy :)) Nejsou tak extravagantní, přesto jsou, díky zvířecímu potisku a prošívání, hodně zajímavé. 
Nedávno jsem vyhodila FÉN NA VLASY. Měl takový divný pogumovaný povrch a nevím proč se ten povrch stal lepkavým na dotek. Nešlo to ani pořádně vydrhnout, tak letěl do koše. Fén jsem používala zřídka, většinou se snažím nechat vlasy uschnout přirozeně. Každopádně někdy na přirozené schnutí není čas :)) A spát s mokrou hlavou, když máte kudrnaté vlasy?! No way! Co se technologie a designu týče (ten je pro mě dost důležitý), mě zaujal tento bílo-růžový od Philips
Když jsem sháněla Pampovou trávu, tak mi došlo, že vlastně nemám žádnou velkou vázu a na tuto z HM HOME mám vážně zálusk - líbí? 
No, a poslední položkou na mém seznamu je nový TANGLE TEEZER hřeben. Ten můj starouš už přesluhuje a štětiny se po čase jakoby ztupí, takže už pak neplní tu správnou funkci.

Letos jsem nějaká skromná, že? :)  Doufám, že vás můj seznam i letos trochu inspiruje, i když už nejspíš máte dárky nakoupené nebo minimálně promyšlené. Příští rok se polepším a články tohoto typu, s inspirací na dárky, budou s dostatečným předstihem. 

Tak ŠŤASTNÉ A VESELÉ!

Komentáře

  1. Super moc se mi líbí tyhle tipy. Takovéhle netradiční dárky jsou nejlepší dary. Díky

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný wishlist, nebudu říkat, že na Vánoce taky nemám spoustu přání, protože bych musela lhát :) Na Vánoce mě potěší vždycky právě ty maličkosti, které jsou darované opravdu od srdce a je vidět, že člověk nad tím dárkem přemýšlel a třeba jej i sám vyrobil, rozhodně nepotřebuji něco takto nákladného, ale věřím, že ostatní ženy to může velmi potěšit :) Taky už sháním vždycky dárky dlouho dopředu, teď ale začínat ještě snad nebudu :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat