MOJE PŘEBALOVACÍ TAŠKA A CO V NÍ NOSÍM



Je potřeba udělat malou generálku přebalovací tašky - vyměnit oblečení za větší, doplnit plenky, přihodit bryndák, hračky...

Při té příležitosti mě napadlo, že Vám ukážu jakou přebalovací tašku jsme pořídili a co v ní nosím.




Najít přebalovací tašku, která by splňovala všechny moje kritéria nebylo vůbec jednoduchý! Představovala jsem si prostornou tašku, která by vypadala spíš jako kabelka, byla praktická a nestála majlant.

Je pravda, že jsem našla tu pravou až na druhý pokus. První taška bohužel nevydržela, respektive nevydržel úchyt na kočárek. Příliš tenký nylonový popruh, sloužící k zavěšení tašky na kočárek se začal párat a trhat. 
Taková taška přece musí něco vydržet! Výrobci by si měli uvědomit, že v ní nosíme všechno potřebný pro naše prcky a tak je jasný, že bude něco vážit. 
Pokud některou z Vás výběr přebalovací tašky teprve čeká, určitě si na to dejte pozor.

Moje nová Babymel Grace  splnila všechny moje požadavky. Je z PU kůže a nabízí se ve třech barvách (v černé, šedé a Tan - pískově hnědá). Jejich patentovaný úchyt na kočárek je fakt chytře řešenej.




 

Součástí tašky je přebalovací podložka a termoobal na lahev, kterej ale nepoužívám. Místo něj nosím  MAM Thermal Bag.

 Má jednu hlavní prostornou kapsu, která obsahuje tři vnitřní kapsičky. V zadní kapse na zip ukrývám očkovací průkaz s kartičkou pojištěnce a klíče. Na přední straně jsou dvě kapsy na gumičku. V jedný mám plenky a krémy na zadek, ve druhý vlhčený ubrousky a pytlík na mokrý látkový plenky nebo oblečení (výborný jsou plastový sáčky z Ikei, který využívám na všechno možný).
Z boku je pak ještě jedna thermo kapsa a ta nám slouží na čaj.




Peněženku, přebalovací podložky, zásobník na umělý mlíko, termosku s půl litrem teplé vody, termoobal a lahev MUM Anti Colic - nejlepší lahev na kterou jsem narazila, šoupnu do hlavní kapsy.

Občas se může stát, že plenka proteče nebo se prcek poblinká a proto je dobrý mít náhradní oblečení a látkový pleny. Punčochy případně tepláčky a bodýčko s dlouhým rukávem máme vždycky s sebou.
Theo už někdy potřebuje zabavit a tak máme přibalený kousátka, chrastítka a nesmíme zapomenout na jeho oblíbenou knížku. 




 Na přední straně je ještě jedna otevřená kapsa pro osobní věci, jako například balzám na rty, případně rtěnku, papírový kapesníky, desinfekci a krém na ruce, mobil, malou powerbanku ve tvaru rtěnky, kterou mi koupil Zdeněk, protože ví, že si zapomínám nabíjet mobil, a dudlíky.
Prostě věci, který chci mít rychle po ruce.



I když tohle všechno uložím do tašky, pořád nám zbývá dost místa na příkrmy a ovoce, který zanedlouho budeme nosit s sebou, na foťák a kdo ví na co ještě :)



Líbí se Vám taška? Co v ní nosíte Vy? Ráda se nechám inspirovat :)

Komentáře