NOVÝ ROK - NOVÝ ZAČÁTEK



Nejsem typ, který si dává předsevzetí, ale letos jsem přemýšlela co bych chtěla zlepšit, co mi vadí, schází a rozhodla jsem se, že letos si pár cílů dám!



  1.  Jako maminka teď vnímám jako velký handicap to, že nemám řidičák, takže strach stranou a na jaře jdu do něj!
  2.  Když už jsem si hodně vytrpěla se žlučníkem a jedinou výhodou bylo, že jsem zhubla, tak bych si váhu chtěla udržet. Nejde jen o váhu, ale celkově se musím dát fyzicky do kupy. 
  3. Moji nejbližší přátelé ví, že jsem celkem upjatá a že mi dělá problém uvolnit se a bavit se, proto je mým dalším cílem naučit se relaxovat, uvolnit, bavit se a radovat se z maličkostí.
  4.    Přemýšlela jsem kam bych se chtěla letos podívat s ohledem na to, že je Theo ještě maličkej na nějaký dlouhý cestování, spaní pod stanem apod.  Došlo mi, že to pořádně nemáme procestovaný ani u nás, takže kdybychom letos cestovali jen po ČR, budu spokojená. Vždyť i u nás je krásně! Hlavně aby nás taťka někam vyvezl.  :)
  5. Protože poslední dobou vůbec nic nestíhám, tak jsem se rozhodla, že v týdnu budu vstávat kolem 7h a budu se snažit čas využit efektivně! Ono se není čemu divit, že nestíhám, když se malej kolem 6 -7 h vzbudí na jídlo a pak ještě oba usneme tak do 9-10h. To pak než se vyprdelíme tak je pozdě odpoledne. 
  6. Takovej můj poslední větší bod je víc přispívat na blog a sebevzdělávat se, aby ta mateřská demence neměla tak velkej dopad! 
A jaký předsevzetí jste si dali Vy? Ať už jsou Vaše cíle jakýkoliv, přeju hodně štěstí!



Komentáře