SERIÁLOVÝ TIPY PRO DLOUHÝ ZIMNÍ VEČERY






Někdy by člověk do tý zimy ani psa nevyhnal. Pokud občas radši zůstanete doma zachumlaný v dece obklopený kupou dobrýho jídla a pití, a ke spokojenosti Vám už schází jen dobrej film nebo seriál, tady je pro mě top 5 seriálů za minulej rok:

1. STRANGE THING


Jeden z největších hitů tohodle roku, kterej byl nominovanej na zlatý glóby.

Seriál se odehrává v městečku, kde se po malým klukovi slehne zem. Jeho klučičí parta, spolu s matkou, starším bráchou a místním šerifem musí čelit děsivým, nadpřirozeným silám, aby ho dostali zpátky. Mají k tomu ale ještě malou pomocnici, bez ní a bez jejích  speciálních schopností by byli ztracený.



 2. The OA


Pokud máte chuť na trochu mysteriozního dramatu, možná Vás bude zajímat seriál o mladý, slepý holce, která se po 7 letech pohřešování vrátí zpátky do svýho malýho městečka. Žena nikomu nechce říct, kde byla a co se jí stalo a jak je možný, že vidí. Svůj příběh vykládá 5 lidem, který si sama vybrala. Partu rozhodně nepojí přátelství, ale časem se ukáže co měli společnýho.



 3. QUARRY


Seriál sleduje Maca Conwaye, kterej po návratu z války ve Vietnamu čelí protiválečným postojům společnosti a negativnímu přijetí veteránů. Nemůže najít práci, přátelé se na něj koukají skrze prsty a od manželky se dočká nevěry. Duševně nalomenej Mac je intrikama vtaženej do světa zabíjení a korupce podél řeky Mississippi.


4. WESTWORLD


Seriál je inspirovanej stejnojmenným filmem z roku 1973. 
Ve futuristickým zábavním parku ve stylu divokýho západu jsou hosti limitovaný jediným pravidlem: Host nemůže zabít jinýho hosta. 
Park je zaplněnej stovkama robotů nerozeznatelných od lidí, který v předem připravených dějových linkách provázej návštěvníky aniž by tušili, že jsou kreací zakladatelů parku.  
Co se stane když si robot, uvědomí, že není člověk? Co hledá muž v černém a co se stalo s jedním ze zakladatelů? 



5. LETHAL WEAPON



Lehkej, odpočinkovej, kriminální seriál, kterej se inspiroval slavnou filmovou sérií - Smrtonosná zbraň.
I přesto, že děj není nijak originální, charisma hlavních postav a chemie mezi nima úplně stačí na to, aby byl seriál zábavnej.
Riggs, magor se sebevražednýma sklonama se vrhá do každý akce aniž by na vteřinu zaváhal. Přišel o svojí těhotnou ženu a tak si myslí, že nemá co ztratit. Na druhou stranu Murtaugh je rodinnej, trochu upjatej typ, kterej dostal za parťáka nekontrolovanou střelu.





Komentáře