3 TIPY JAK ÚPLNĚ NEZAZDÍT VALENTÝNA



Vybavuju si základní školu, kontrolování schránky a pak to zklamání, když některý spolužačky dostaly přáníčko od kluka a já ne. 
Jednou mi moje nejlepší kámoška chtěla udělat radost a přáníčko mi vyrobila. Když jsem šla kontrolovat poštovní schránku a viděla jsem tam tu valentinku, byla jsem radostí bez sebe. Ta opadla, když jsem zjistila, že je od Péti - no nebyla od kluka! Ale i tak Peťulo, díky moc! Jsi prostě BF - kiss

U nás doma Valentýna nějak extra neprožíváme a kdyby bylo na Zdeňkovi, tak bychom neslavili skoro nic. Ale běda, když  nedostane alespoň nějakou drobnost. To mi to předhazuje (i když ze srandy) celej rok. Podle mě není třeba extra darů i gesto se počítá.

Pokud teda Valentýna neprožíváte stejně jako já ale zase ho nechcete úplně zazdít, tak tady jsou tři tipy, jak udělat radost JEMU i sobě :)


1. SNÍDANĚ


Není nic lepšího než den začít skvělou, chuťově i oku lahodící snídaní! 
A pokud bude až do postele ...

Zkuste třeba palačinky nebo lívance ve tvaru srdce s ovocem, marmeládou nebo sirupem. 
Pokud je spíš na slaný snídaně můžete udělat toust s vykrojeným srdíčkem a do něj rozbít vejce. K tomu opečte slaninu a je to. Úspěch zaručenej :)





   

2. SPODNÍ PRÁDLO


Udělá radost hlavně nám, ale když se správně prezentuje ...

Nedávno jsem byla v INTIMISSIMI a zamilovala jsem se do jejich nový kolekce, takže u mě je to letos jasný.




3. ČOKOLADA


Komu neudělá radost kvalitní čokoláda? Mě rozhodně jo! A čokolády z JEFF DE BRUGES čokoládovýho ráje na Smícháči jsou fakt luxusní!







Pokud jste letos na Valentýna single, nesmutněte a udělejte radost sami sobě! 


Komentáře

Okomentovat