DENIM ON DENIM


 




Poslední dobou si v obchodech můžete všimnout různých džínových novinek. Džínovýma bundama, vestama, košilema se to tam jen hemží a na výběr je spousta střihů, barev, výšivek a nevím co ještě.

To, že na mě "útočí" džínovina skoro ve všech obchodech, to nebyl hlavní důvod k sepsání tohoto článku. Původně jsem se chystala nafotit jiný jarní outfit, ale potom jsem na nákupech v Pull&Bear objevila sukni, která si říkala o nafocení.

Máte někdy pocit, že určitej kousek v obchodě čeká právě na Vás? Tak tahle sukně tam tutově čekala na mě  a stála mě neuvěřitelných 50 kaček??!!!!!! JO, VIDÍTE DOBŘE! Sukně stála ve výprodeji 50.-Kč a byla tam úplně jediná a zrovna v mojí velikosti! 






Aby vynikl vysoký pas u sukně, zvolila jsem k ní jednoduché body v zelené barvě a když jsem pak v ZAŘE viděla tuhle džísku za 899,- Kč, která mě v první chvíli zaujala vázankou, v hlavě se mi zrodil tenhle DENIM ON DENIM outfit. 

Obula jsem conversky, celý outfit doplňila brýlemi KOMONO z FRESH LABELS, připravila Theouše do kočárku a rodinka šla fotit na Kobyliskou Střelnici.

Tak co na džínový outfit říkáte? Líbí, nebo je na Vás té džínoviny trochu moc? :)



Komentáře

  1. Ty muzes na sobe snad mit cokoliv 💋 Ve tvém podání se mi outfit libi, nicméně sebe si takhle nedovedu predstavit😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Óóó děkuju! Každýmu hold sedne něco jiného. Je spousta věcí, který se mi líbí, ale nemůžu to nosit. Pamatuju si, že jsi měla džínovou sukni, kterou jsi měla párkrát a přitom ti moc slušela!!

      Vymazat

Okomentovat