VERNISÁŽ VE VNITROBLOCKU: LUKÁŠ DVOŘÁK









Včera jsme byli s celou rodinkou v oblíbeném VNITROBLOCKU, kde bylo zahájení výstavy fotografií našeho kamaráda Lukáše Dvořáka - českého módního fotografa. Bylo to moc fajn a byla to taky příležitost potkat "staré" známé.

Nechci tady uvádět Lukášův životopis, jen zmíním, že jeho práci jste mohli vidět v časopisech jako jsou Harper´s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Playboy, GQ, Cosmopolitan, Woman atd.

Na výstavě, krom černo-bílých aktů, můžete vidět i prototyp Lukášovy knihy obsahující souhrn děl od r. 2007-2017. Přiznám se, že ke knize jsem se ani nedostala, ale určitě se tam do 23.4. ještě ukážu - to totiž výstava končí.

Pokud Vás tento tip na výstavu ve stylové kavárně zaujal, nenechejte si ujít komentovanou prohlídku vystavovaných fotek, která se bude konat 6.4. od 18h., provázet Vás bude sám autor a jak ho znám, tak Vás bude bavit příběhama a bude barvitě popisovat náladu a vznik každé fotky.

S Lukášem jsme plánovali, že se pro Vás na blog společně vyfotíme, ale chudák byl v jednom kole a pak nás Theoušova skvělá nálada z rostoucích zoubků přinutila jít předčasně domů. Takže tady je alespoň fotka s Theoušem, kterýmu se výstava taky líbila :)






Komentáře