KUCHYNĚ & OBÝVÁK - WISHLIST


V našem bytě bydlíme přes dva roky a stále to tu nemáme dodělané. Proběhla úplná rekonstrukce, kdy v bytě zůstaly jen obvodové stěny. Všechno jsme vybourali a nábytek, který tu byl, jsme vyhodili. Postupně vše doděláváme, ale jde to pomalu. Nejhorší je volný čas, kterého je málo, a když je hezky, tak jdeme raději ven, než abychom ho trávili doma doděláváním lišt na podlaze - chlapa s tím sice otravuju pořád, ale je mi to houby platný :)

Momentálně chceme dodělat kuchyňo-obývák. Do obýváku sháním pěkný retro konferenční stolek z masivu a retro ohýbané křeslo, které si necháme renovovat tak, aby nám to ladilo. Místo lustru nebo stínidla na strop přijdou žárovky na barevných textilních kabelech, které se mi už osvědčily nad kuchyňskou linkou.

V bytě nám celkově chybí doplňky, ale už si dělám zálusk na obraz od fotografa a umělce Ondřeje Janů, konkrétně na jeden ze série EZOP FABLE - FOX&ROOSTER  - myslím si, že tenhle originální obraz, prostor oživý a ozvláštní.

Co se týče kuchyně, tak tam chci vyměnit celkem nové, ale nepohodlné jídelní židle za staré TONky. Je spousta verzí TON židlí a vůbec bych se nebránila mít každou jinou - to je teď děsně IN! :)
Tak mi držte palce, ať seženu super kousky :)


Komentáře