RITUALS A NOVÁ LETNÍ LIMITOVANÁ EDICE - EXPRESS YOUR SOUL


Značku RITUALS zná určitě spousta z vás. Já jsem ji objevila teprve nedávno. V Letňanech jsem kolem prodejny musela projít snad stokrát, ale nikdy mě nenapadlo zajít se podívat dovnitř. Tentokrát jsem se před prodejnou zastavila, abych oblékla Theouše a mohli jsme jet domů. Mojí pozornost získal design obalu sprchového oleje z řady Sakura. Jo, obal produktu mě přiměl k tomu, abych si doma vygooglila něco blíže o této značce, která jak jsem zjistila, nedělá jen luxusní tělovou kosmetiku, ale také bytové doplňky a čaje. Asi týden na to jsem absolvovala svůj první rituál na prodejně a co vám budu povídat, odcházela jsem nadšená a taky s pěnou YOGI FLOW z řady AYURVEDA a peelingem na obličej :)


RITUALS je znám především sprchovými pěnami, ale pokud si zajdete do prodejny a projdete jejich rituálem, zjistíte, že těžko odejdete pouze s pěnou! Má 6 stálých produktových řad, na které se můžete mrknout zde. Nejoblíbenější řadou je SAKURA, obsahující rýžové mléko a třešňový květ. Tato kombinace přináší jemnou něžnou vůni dalekého Japonska. Ačkoliv je SAKURA nádherná a ta nevtíravá vůně musí být příjemná snad každému, mě si získala řada AYURVEDA, která obsahuje sladký mandlový olej a indickou růži. Pro mě je to přesně ta vůně, kterou chci cítit po dni "blbec", kdy člověk potřebuje pohladit tělo i duši. Nebo když mám prostě chuť se trochu rozmazlovat :)



Stálé produktové řady jsou k dispozici na prodejně i e-shopu. Je to pár dní co vyšla nová letní limitovaná edice s názvem EXPRESS YOUR SOUL, která vznikla ve spolupráci se známou street artistkou MadC. Jak vypadá její vizuální představa spojení verbeny a citrusů, můžete vidět na každém produktu této limitované edice. Řekla bych, že její dílo je stejně svěží jako vůně této limitky. Pokud tedy v létě dáváte přednost podobným typům vůní, vřele doporučuji!

Když bych si mohla vybrat pouze jeden produkt z této řady, určitě bych sáhla po tělovém krému, který obsahuje jemné třpytky -  ty dovedou vaše opálení k dokonalosti. Já jsem sice opálená celý rok, vlastně celý život, ale i tak se těším, až budu venku krásně "šajnit". Té opálené kůži to prostě dodá šťávu!

A jaký je váš názor na tuto kosmetiku? Jaká je Vaše oblíbená řada?







Za fotky děkuji Zdeňkovi :)

Komentáře

  1. Značku znám, ale ještě jsem neměla příležitost ji vyzkoušet. :) Každopádně ta nová letní řada zní úžasně! <3 Moc ti závidím to celoroční opálení páč já jsem i v létě bílá jak sejra! :D
    Super článek a skvělý fotky! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Tak si někdy skoč do prodejny na rituál ;)

      Vymazat

Okomentovat