VÝHLÍDKA MÁJ - MALÝ RODINNÝ VÝLET


Ten náš táta má štěstí, že nás někam vyvezl, když už si předevčírem zase odletěl na týden do Říma, i když teda pracovně. My chceme taky do Říma!! :)

Jak jste si mohli všimnout, tak poslední dobou na blog moc nepřispívám. Není to proto, že bych nechtěla, neměla nápady apod.,  ale Zdeněk je snad ob-týden pracovně v zahraničí. Když není v čoudu, tak rychle dodělává resty, aby zase mohl v klidu odletět :))
Já bývám s Theoušem sama a asi si dovedete představit, že po týdnu s miminem, kterýmu rostou zuby (je protivnej, vzteká se), všude leze a všechno chce, na psaní a hlavně na pořizování a úpravu fotek už nemám ani pomyšlení.
Doufám ale, že až se Zdeněk vrátí z Říma, tak už tu nějakou dobu pobude a já dokončím články, které mám rozepsané.

No tak jsem si postěžovala a můžeme se vrátit k výletu :) Minulý čtvrtek jsem koukala na počasí abych zjistila, jak bude v pátek. Počasí slibovalo krásný den, ideální na výlet. Taťkovi jsem tedy oznámila, že nás bere na výlet a hotovo! Bez keců hledal kam můžeme, ideálně nedaleko Prahy i s kočárkem. Narazil na blog -  babytúry, kde najdete užitečné tipy na výlety s dětmi. Kam s kočárkem, odrážedlem i na kole (kolo se mě teda vůůůbec netýká). Na tomto blogu dále najdete tipy na kempy u nás i v zahraníčí, tak na něj určitě mrkněte :)

Baby túrama jsme se nechali inspirovat a páteční do-odpoledne jsme trávili kocháním se výhledem na meandr řeky Vltavy.  S kočárem jsme si až ke srázu samozřejmě netroufli, tak jsme se se Zdeňkem prostřídali. Cestou zpět jsme se stavili na oběd v řecké taverně Thessaloniky v nedaleké Davli, kde jsem si pochutnala na Jouvetsi a troufám si říct, že naše návštěva nebyla poslední.

Doufám, že se vám tip na výlet líbil a už teď vám prozradím, že pokud všechno vyjde, tak další tip na rodinný výlet bude ze zahraničí ;)







3..2..1...póza 

dopózováno a jedeme dál :)










Komentáře

  1. Na vyhlídku Máj se chystáme s přítelem teď o víkendu! :) Láká mě již od minulého léte! :D Teda a vůbec by mě nenapadlo (ani z Instagramu, odkud Tě znám), že máš mimčo! :) Je kouzelné! :)

    Lifestylebirdie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tam zajeďte...ve dvou si to určitě mnohem víc užijete, protože s tím kočárkem jsme se úplně všude nedostali :/ A určitě si zajeďte na obídek do té řecké taverny. To víš no, vypadám mladě :) Děkujeme, je to náš miláček :)

      Vymazat

Okomentovat