INDIANSKÉ LÉTO (OUTFIT)






Zdravím milé čtenářky! Po delší době přicházím s outfitovým článkem. 
To víte, vždycky jdu do obchodu s tím,  že už si musím koupit něco na sebe, protože nemám moc letního oblečení, ale já nejsem absolutně schopná si nic vybrat! Zato Theovi bych nakupovala jedna báseň - maminky ví, o čem mluvím. A taky to tak dopadá - sobě nekoupím nic a Theo má vždycky o nějaký frajerský kousek navíc :)

Nicméně, konečně se mi podařilo pár hadříků vybrat (můžete se tedy v brzké době těšit na další outfitové články) a dokonce  ve slevách! V Zaře jsem objevila šaty - poslední kousek a pomyslím si, že by se k nim hodily moje "indiánky", tak říkám cca 10 let starým koženým mokasínkám s výšivkami, které naprosto miluju a až jednou odejdou do botičkového nebíčka, tak to asi obrečím! Sice je sezóna i dvě, kdy je vůbec nevytáhnu, ale pak, jako když najdeš :) Šaty mi byly sice větší, ale tak oversize se nosí, ne? Navíc za 399,- Kč, no neber je! To i kdybych je měla nosit na doma...

Šaty jsem si koupila a přesně jak jsem tušila, moje "indiánky" styl šatů podrhly. Tyto kousky jsem doplnila o náramky, které mi vozí můj švagr Buchi z cest, náhrdelník s peříčky a kabelku, kterou jsem si koupila před 5-ti lety v Alicante ve Španělsku. Tadááá outfit "indiánské léto" je na světě! Jak se vám líbí? Já mám etno, boho styl ráda, ale k mému už tak exotickýmu vzhledu, všeho s mírou :)









ŠATY - ZARA
BOTY - cca 10 let staré (dostala jsem od dědečka)
KABELKA - butik Alicante (Španělsko)
NÁHRDELNÍK - starý, CLAIRE (určitě tam budou mít něco podobného)
NÁRAMKY - tak různě ze světa :)

Foto - Zdeněk Buchlák

Komentáře