FOCENÍ MAMINKA A MIMINKO S MIOU MIRRELLI


S Miou Mirrelli se známe už spoustu let. Pamatuji na dobu, kdy za námi jezdívala na Kateřinky a na naše klábosení a popíjení vínka na terase. Tehdy jsme se střídaly a fotily jedna druhou - měla jsem tendenci fotografům fušovat do řemesla :)  Bylo to moc fajn a vůbec nechápu, jak se mohlo stát, že jsme se tolik let neviděly. I když vlastně chápu, přišly změny jak v mém, tak i v Miině životě. Čas běžel a najednou bylo 7 let pryč! Jsem moc ráda, že jsme si napsaly a domluvily na focení, které proběhlo minulý čtvrtek u nás doma.

Tentokrát jsem ale Mie před objektivem nepózovala samotná. Nefotily jsme spolu žádné fashion, glamour ani portréty. Tentokrát to bylo o mamince a miminku. Focení trvalo snad čtvrt hodinky? Více času jsme prokecaly, než pofotily - to víte, musely jsme si všechno říct, když jsme se neviděly takovou dobu! Ale i za tak krátkou dobu, nám stihla udělat kouzelné fotky - přesvědče se sami :) Theoušek už chtěl sice spinkat, tak nebyl až tak vysmátý jako obvykle, ale i tak se snažil - s dětmi to Mia prostě umí!








Jak se Vám fotky líbí? Pokud byste chtěli taky takové, tak se nebojte Mie napsat mail a určitě se domluvíte. Na webovkách, týkajících se rodinného focení se pracuje a jakmile budou (už brzy), článek aktualizuji. Zatím ji můžete kontaktovat na emailu, který má na svých oficiálních stránkách ZDE.

Komentáře

Okomentovat