UNISEX PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ NOVINKY - MANNA, RITUALS, PURITY VISION


Už Vám chyběl článek s kosmetikou pro dospělé? Tady je! Není toho moc, protože tentokrát jsem se zaměřila na přírodní kosmetiku a jak určitě víte s přírodní kosmetikou to je na delší dobu. Produkt je potřeba používat alespoň měsíc, abyste poznali zda funguje. No a jak jsem byla s přírodní kosmetikou spokojená? To se dozvíte, když budete číst dál ;-) 

MANNA - MÝDLO RŮŽOVÁ ZAHRADA A ORGANICKÉ GHANSKÉ BAMBUCKÉ MÁSLO

Na facebookových stránkách Manny se to pozitivními komentáři jenom hemžilo, a tak mě samozřejmě taky lákalo si nějaké to mýdlo pořídit a vyzkoušet. S pomocí paní Andrejky, které jsem si napsala o radu, jsme vybraly mýdlo - "RŮŽOVÁ ZAHRADA" (KOUPÍŠ ZDE)
Tato Manna krásně pění a díky lupínkům květu ibišku má i jemné peelingové vlastnosti. Co se mé pleti po používání tohoto mýdla týče, je jasné, že zpočátku se mi pleť zhoršila. S tím se ale musí počítat, když začnete používat přírodní kosmetiku. I teď mám pleť po použití trochu sušší, ale proto používám "ORGANICKÉ GHANSKÉ BAMBUCKÉ MÁSLO" (KOUPÍŠ ZDE) a jak jsem spokojená s ním? No nemůžu už bez něj být! Mažu se s ním ráno i večer a taky si ho dávám pod makeup. Už teď vím, že si určitě pořídím další, akorát teď mě láká máslo s vůní pomeranče.
Celkově jsem s nákupem moc spokojená! Mýdlo přišlo nááádherně zabalené a dokonce jsem dostala jedno mýdlíčko - tuším, že "EBEN", jako pozornost - to vždycky velmi potěší! 
Co se týče pleti po delším užívání, zdá se mi, že flíčky po pupíncích mizí a celkově je taková více prozářená. Za mě tedy spokojenost a hodlám vyzkoušet i další Manny :)



RITUALS - THE RITUAL OF HAMMAM

Tuto značku miluje celá naše rodina. Příště Vám představím i dětskou řadu, která je naprosto luxusní, ale dneska si dopřejme takové vlastní exclusivní spa. 

Tato unisexová tělová kosmetika "THE RITUAL OF HAMMAM", která Vám v koupelně ušetří spoustu místa, protože ji budete používat oba dva, dostala nový luxusní přebal. Řada je inspirovaná jednou z nejstarších lázeňských tradic na světě. Na první přičichnutí určitě poznáte, že hlavní roli má osvěžující a léčivý eukalyptus. 
Celkem dost mě zaujala sprchová pasta BLACK SOUAP (KOUPÍŠ ZDE), která by měla šetrně odstranit odumřelé buňky a je fakt, že mám pocit, že po použití je pokožka taková hladší, což je super a navíc se mi líbí ten pocit svěžesti a čistoty - tělo tou vůní úplně nasákne. Pokud tedy nemáte moc v oblibě peeling, sprchová pasta pro vás může být šetrnější alternativa. No a Sprchová pěna, ta krom eukalyptu obsahuje taky rozmarýn (KOUPÍŠ ZDE) ... má vůbec smysl se o ní rozepisovat? Kdo zná značku RITUALS, tak moc dobře ví! Jejich pěny jsou prostě TOP! 

Musím říct, že v týdnu jako byl ten minulý, kdy jsem celý den od rána do noci trávila na nohou v kuchyni, protože jsem připravovala pohoštění na Theovo narozeninové oslavy, mi tato tělová péče akorát bodla. Chladivý eukalyptus měl pozitivní účinky na mé unavené bolavé tělo.

TIP: Sprej na tělo a tkaniny, který KOUPÍŠ ZDE, používám v koupelně tak, že s ním nastříkám ručníky - koupelnu to krásně provoní ;)



PURITY VISION - DEO KRYSTAL 24 HODIN (MINERÁLNÍ DEODORANT)

Když už jsem si dala dva měsíce s přírodní kosmetikou, chtěla jsem vyzkoušet i přírodní deodorant. Co jsem tak zjistila od známých, přírodní kuličkové deodoranty nefungují moc dobře, ale narazila jsem na tento DEO KRYSTAL 24HODIN OD PURITY VISON (KOUPÍŠ ZDE) a na ten se pěly ódy, takže jsem byla fakt zvědavá. No a víte co? Ono to fakt funguje! Deodorant obsahuje kamenec hlinitý, který stáhne, ale neucpává kožní póry a působí antibakteriálně. Nemá žádnou vůni, z čehož jsem ze začátku byla taková rozpačitá, protože dříve, když jsem se zapomněla navonět parfémem, tak jsem voněla alespoň po deodorantu. Ale na druhou stranu teď se mi ty vůně parfému a deodorantu nemísí. No nebudu tu o něm psát román, stejně ... kdo nevyzkouší - neuvěří! 




Doufám, že se Vám tento článek s přírodní kosmetikou, která je navíc UNISEX, líbil. Já například, ačkoliv mám kosmetiku ráda, jako asi většina žen, tak nemám ráda když je nika (výklenek) ve sprchovém koutě plná sprcháčů a šampónů. UNISEX vůně jsou super - stejné produkty můžu používat já i on. V koupelně je všeho méně, působí minimalisticky a to se mi líbí! Jak jste na tom vy? Jste ten typ první spotřebovat jeden produkt a až dojde otevřít další nebo je vám to jedno a střídáte to podle nálady? Napište mi to do komentářů, jsem zvědavá na vaše odpovědi.

Komentáře