TOP 10 PODZIMNÍCH/ZIMNÍCH TRENDŮ 2017



Zdravím, milé čtenářky! Podzim se už hlásí a já už vím, jaké budou letošní hity pro podzim a zimu. Těch trendů je zase hodně a opakují se i ty z loňského roku. Vybrala jsem tedy TOP 10, pro mě těch nejzajímavějších a celkem nositelných. Pojďme si tedy pro trochu inspirace :)

1. RED - TO - TOE

Červená od hlavy až k patě? Proč ne? Je to barva letošního podzimu! Byť červenou moc nenosím, kombinace různých odstínů červené vypadá moc dobře!

2. EVERYTHING VINIL


Hmmm, to je pro odvážnější z nás :) Celkem se mi ale líbí ten druhý (hnědý) outfit. Bez kabátu jednoduchý až vágní look, ale s kabátkem.....to je jiná!

3. FEATHERS & FRINGES




Ano, ano...peříčkové, chlupaté detaily a třásně. Pokud na sebe neradi poutáte pozornost, nemusíte se bát! Stačí drobné detaily na tričku, doplňky s pírkem nebo bambulí, kabelka s třásněmi a je to! 

4. OFFICE WEAR




Super! Už od začátku léta přemýšlím nad novým sakem a plánuji nafotit outfit v mém oblíbeném "Gentle woman style". Ještě sehnat kostkované tvídové kalhoty! 
Pokud máte v práci dress code, který vyžaduje plátěné kalhoty a košili či halenku, zkuste zvolit šedý kostýmek se zajímavým střihem, který bude letos na podzim také velkým hitem. Nebo ke svým plátěným kalhotám oblečte kostkované sako či kabátek ;)

5. STERLING SILVER


Abyste věděli, vybrala jsem takovou slušnější, celkem nositelnou verzi stříbrných, metalických šatů. Dokážu si představit, že bych je oblékla na nějakou párty nebo slavnostní příležitost (viz. druhé šaty zleva). Ovšem další modely z přehlídkových mol byly už poněkud sci-fi :)

6. TEDDY BEAR COAT


Tak toto se mi líbí! V outfitech jako je ten s khaki a bordó kožíškem si sama sebe dokážu představit. Navíc v něm bude určitě i teplo!

7. VICTORIAN COLLARS


Viktoriánské, romantické roláčky se mi líbí! Jen mi málo který sluší :(

8. WILD WILD WEST



Johoo! Tohle mě hodně baví! Už jsem na stránkách Zary viděla super oversize svetr ve western stylu :)

9. LEATHER INCLUSIVE




Kůže se prostě taky bude nosit vždycky! Ať už bundy, sukně, kalhoty nebo kožené detaily! Až na ten světlý outfit se mi líbí všechny, co říkáte?

10. LEOPARD PRINT


Tak s tímto vzorem taky nemám problém -  mám teplý šátek, který mám moc ráda! 

A DALŠÍ ...

Těch trendů je opravdu tolik, že si určitě každá z nás najde to, co jí bude sedět a v čem se bude cítit dobře - to je hlavní!
Máte rádi sukně? Pořiďte si midi sukni a k ní třeba oversize svetr, který v pase stáhnete páskem - jeden z velmi trendy doplňků, mimo šílených klobouků, šněrovacích a třpytivých bot nebo lodiček s vytaženými ponožkami.
Dále je kladen důraz na rukávy - dlouhé, do zvonu, nabírané, chlupaté ...
Chybu neuděláte, ani když k džínům oblíknete i džínovou bundu či denim košili. Vycpaná ramena se taky stále nosí, ale ty si můžou dovolit pouze vyšší a užší postavy. 
Pokud jste si vloni nestihli pořídit péřovku, letos si ji určitě pořiďte. Já bych chtěla leteckou bundu s kožešinovou obrubou. 
A rada na konec... vrstvit - vrství se naprosto všechno. Kombinujte materiály -  vypadá to dobře a bude vám teplo!

Snad jste se inspirovali stejně jako já a v pátek se chystám zaútočit na obchody, když už budou ty DNY MARIANNE! Koupit si nové trendy kousky se slevou, to udělá ještě větší radost, ne? :)

PS: Dejte mi vědět, který z těchto hitů se vám líbí nebo naopak vůbec a nezapomeňte se pochlubit, co jste si koupili hezkého. Budu se těšit na Vaše komentáře!













Komentáře