KOSMETICKÉ NOVINKY ZA ZÁŘÍ


Zdravím, milé čtenářky! Připravila jsem si pro vás článek plný přírodních produktů. Pojďte se tedy mrknout na můj kosmetický nákup z vemzu.cz  a na mé dojmy.

HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTÉKA - PEČUJÍCÍ A ČISTÍCÍ RANNÍ MASKA (koupíte ZDE

Přes noc prý pleť prochází samočistícím procesem, kdy se vyplavuje přebytečný maz, pot a nečistoty z předchozího dne. Proto by se pleť měla čistit nejen večer, ale také ráno.
Tato 3minutová ranní maska, která svou konzistencí připomíná majonézu, mi vyhovuje, protože zabiju dvě mouchy jednou ranou. 
Ještě než si ráno umyji obličej, nanesu masku a zatím co působí, si čistím zuby. Poté si umyji obličej a hotovo! Pleť je čistá a hydratovaná. Easy peasy beautiful! 





NAVIA - MASKA S MEDEM A KOZÍM MLÉKEM (koupíte ZDE

MANGOVÝ NOČNÍ KRÉM (koupíte ZDE)

Chtěla jsem vyzkoušet něco nového na mojí citlivou a suchou pleť a narazila jsem na slovenskou značku NAVIA - název odvozen z latinského "Síla přírody". 
Ze široké nabídky mě zaujala medová maska s kozím mlékem a mangový noční krém. 

Noční krém má takovou našlehanou konzistenci, nanáší se na vlhký obličej a stačí ho maličko. Je neparfemovaný a pleť je po něm hebká a vyživená. 
Masku jsem použila párkrát, ale zatím jsem z ní byla nadšená. Má takovou brčálovou barvu, takže se neděste, a voní po bylinkách. Pleť je po ní opět vyživená, rozzářená a hladká. 
Zatím jsem tedy s kosmetikou moc spokojená a můžu ji doporučit.


                   


STOP THE WATER WHILE USING ME - ŠAMPON, KONDICIONER A SPRCHOVÝ GEL

Tato německá značka, která se svými produkty snaží zabránit plýtváním vody, mě zaujala svým názvem - vás taky, že? Všechny tři produkty jsou vhodné i pro vegany. 
Abych to zkrátila a nevypisovala u všech zvlášť, tak ani jeden, z těchto tří produktů mi moc nevoní. Asi jsem si špatně vybrala a tato vůně mi připomíná čistící prostředky na záchod nebo do koupelny. Je tedy pravda, že ve sprše, když už ten produkt není tak koncentrovaný, je ta vůně lepší, ale i tak. U všech mi vadí, tedy v tomto případě by mi to vadit až tak nemělo, že ta vůně je hned pryč. 
Já jsem zvyklá, že když vylezu ze sprchy, tak vlasy i kůže voní po použité kosmetice a tady nic. 

Musím říct, že šampon (koupíte ZDE) vlasy krásně umyje a už při mytí vlasy vržou čistotou. Po použití kondicionéru (koupíte ZDE), který má konzistenci řidší majonézy, mám vlasy opravdu krásné. Toto duo bych tedy spíše doporučila!
Ani u sprchového gelu (koupíte ZDE) jsem vůni pomeranče a divokých bylin neocenila. Opomenu-li vůni, za 349,- Kč bych očekávala, že po sprše budu mít krásnou, voňavou, vyživenou pokožku, kdy  nebudu mít pocit, že se musím namazat. Nevím, asi jsem rozmazlená sprchovými pěnami, ale tento sprchový gel já bohužel nedoporučuji :(

Ráda bych upozornila, že to, co nevoní mně, neznamená, že nebude vonět a vyhovovat vám! Například mému manželovi tyto produkty celkem i voní :)



Doufám, že se vám článek líbil. Myslím, že tyto značky nejsou až tak známé, tak mi schválně napište, pokud máte s těmito produkty zkušenosti a případně mi prosím doporučte vaší oblíbenou přírodní kosmetiku :)

Komentáře

Okomentovat