MŮJ NAROZENINOVÝ/ VÁNOČNÍ WISHLIST














MIMI ET TOIECONEACOFFESHOP / MARIA PASCUAL / NAROZENINOVÝ DORT / LOCCITANE / PENĚŽENKA - ZUZANA KUBÍČKOVÁ / H&M 

Kolik znáte lidí, kteří mají ve dvou týdnech svátek, narozeniny i Vánoce...  Že nikoho? No, tak já asi budu jeden z mála "šťastlivců" :) 

Ode dneška přesně za měsíc budu mít narozeniny a navíc kulatiny! Abyste věděli, tak mít narozeniny tři dny před Vánocema není žádná výhra. Určitě chápete!

No a když už budu mít ty kulatiny, tak jsem se trošku s tím wishlistem rozšoupla. Je mi jasné, že nedostanu všechno, ale Ježíšek a moji blízcí se můžou nechat inspirovat:)

V seznamu jsou věci, který si dlouho přeju a který nutně potřebuju :)) Například kávovar mám slíbenej už víc jak rok, ale nějak jsme si nebyli schopný vybrat. Vypadá to, že letos to klapne a s mužem si jeden nadělíme. Další věc, kterou nutně potřebuju, je malá černá kabelka a nová peněženka. Starou peněženku mi Theo okousal a vypadá už "jetě". No a poslední dobou zjišťuju, že když jdu s holkama večer ven, nemám kabelku, která by se hodila ke všemu. Zamilovala jsem se do jedné od MIMI ET TOI, ale myslím, že na tu si budu muset našetřit sama. Doufám, že alespoň peněženku/psaníčko od Zuzky Kubíčkové by mi mohl Ježíšek přinést, případně bych ji mohla dostat k narozeninám :) 
Jemný řetízek na krk, po tom taky nějakou dobu pokukuju, ale co se doplňků týče, jsem celkem náročná. Jen tak se mi něco nelíbí. Ovšem MARIA PASCUAL má krásný šperky. 
Dort, ten jsem si už objednala u Mesnerů, kteří nám dělali svatební dort i dort k Theovým prvním narozeninám. Vždy jsem jim poslala fotku, jak bych si ho typově představovala a výsledek byl nad moje očekávání a o chuti ani nemluvím.
Krémy od LOCCITANU jsou nejlepší a mají pro mě ideální velikost do kabelky.
Pokud máte i vy problém s pitným režimem, zkuste pít z lahve, mě to pomáhá. Mám lepší přehled o tom, kolik toho vypiju. A z téhle designovky, to se bude pít! :)
No a protože už mám svůj věk, že jo, tak jsem si řekla, že bych měla doplnit svůj šatník o jeden ze základních kousků, a tím je kašmírový svetr. Svetr se dá skvěle kombinovat, když se o něj dobře staráte, vydrží vám léta a navíc má skvělé termo vlastnosti.

Tak to by bylo k mýmu seznamu přání. Co na něj říkáte? Napište mi do komentářů, co byste si vy letos přáli najít pod stromečkem.

Komentáře

  1. táá torta <3 mňáám :) a o tej kabelke ani nehovorím, krása dúfam, že sa ti aspoň polovica splní ak nie všetko ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex, moc děkuji! No, ani ve snu by mě nenapadlo abych dostala všechno...ale tak přání můžeme mít kolik chceme, ne? Určitě zveřejním, co všem jsem dostala :)

      Vymazat
  2. Ten dort je nádherný. Přeji předčasně všechno nejlepší a snad se splní co nejvíc věcí :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsem zvědavá jak bude dort nakonec vypadat :) Mockrát děkuji!

      Vymazat
  3. Ahoj, moc pekny wishlist. Ja jsem jeziska poprosila o tuto krasnou skrin se zrcadly - https://www.nabytek-bmark.cz/skrine/skrine-velike/skrin-aga-2d3s-ag40.html tak doufam, ze se na me pod stromeckem usmeje stesti ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ta je moc pěkná! Budu držet palce a dej vědět, zda Ježíšek skříň přinesl ;)

      Vymazat

Okomentovat