PODZIMNÍ "RODEO" OUTFIT


Den před Zdeňkovým odletem na Sicílii (takže před více jak měsícem) jsme nafotili tento podzimní outfit. Byla to taková, mnou iniciovaná, rychlo akce. Kromě outfitu a make-upu žádná příprava, nevymyšlená lokalita apod. Přesně to, co Zdeněk nemá rád - focení tedy bylo velice "příjemné" :)). Já ale měla outfit a navíc jsem věděla, že minimálně měsíc tu nebude, proto jsem to potřebovala nafotit hned!  Vy mi určitě rozumíte ... :) Nečekala jsem ale, že mu úprava fotek bude trvat tak dlouho - nebyl tam čas, což chápu. Měsíc je ale přeci jen dlouhá doba a i když je svetr hodně teplý, k aktuálnímu počasí by to chtělo ještě kabát!

Už jste si asi z mých outfitových článků všimli, že mám ráda ZARU. Tento je tedy také převážně ze ZARY. Rodeo svetr byla láska na první pohled a zbytek mi tak nějak přišel pod ruku. Říkala jsem si, že jako celek to bude vypadat super! Jediné, co nejsem zvyklá nosit a co tomu chybělo, byl klobouk.  Miluji čepice, hlavně s bambulí a klobouky se mi sice líbí, dokonce jsem si už nějakou dobu plánovala nějaký pořídit, ale trochu se mi znelíbily tím, že je nosí všichni!
Tento outfit volal po klobouku, ale na druhou stranu jsem do něj nechtěla moc investovat, když nevím, jestli ho mimo focení vynosím. Naštěstí jsem sehnala tento v PULL&BEAR, který stál cca 449,-Kč a to už není taková "trága".

No už vás dál nebudu zdržovat, určitě jste zvědavý spíše na fotky než na kecy kolem, nebojte, mám to stejně :) Odkazy na oblečení najdete dole pod fotkami. Náladu outfitu a komfort (hlavně co se tepla týče) snadno změníte, když boty vyměníte za "těžší" kotníkové šněrovací boty, případně za ANKLE BOOTS a přes svetr hodíte parku (mrkni ZDE). 

I když fotografovi se fotky moc nelíbí, na rychlo akci nedopadly vůbec špatně, ne? Tedy, já osobně jsem s fotkami spokojená :)






SVETR / ZARA - ZDE
KALHOTY / ZARA - ZDE
LÍMEC SE STUHOU / ZARA - ZDE 
KLOBOUK / PULL&BEAR - ZDE
BOTY /WOJAS - STARÉ

Komentáře

Okomentovat