MŮJ ŠTĚDRÝ JEŽÍŠEK ANEB CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM 2017


Pokud mě sledujete na sociálních sítích, tak jste určitě zachytili, že narozeniny i svátek mám v prosinci. Narozeniny dělí od Vánoc pouhé tři dny, což není žádná výhra, protože všechny dárečky dostanu v jednom měsíci a zbytek roku mám útrum :) Ale letos  jsem krom spousty nádherných dárků k narozeninám, o kterých bude článek zvlášť, dostala i krásné dárky k Vánocům. 
Určitě vás zajímá jaké dárečky mi Ježíšek nadělil, mě to totiž taky vždycky zajímá :)

1. NOTEBOOK ASUS ZENBOOK UX430UA

Sice jsme se s manželem bavili o tom, že do budoucna bych potřebovala nový notebook, protože mi můj starý, zděděný Air pořádně neutáhne Photoshop a taky displej má tak špatný, že jsem si barvy musela ověřovat u manžela na grafickém Eizu. Vůbec jsem ale netušila, že mi plánuje koupit noťase k Vánocům - dostala jsem ho o měsíc dřív... 
Super na tomto notebooku je, že ASUS narval 14´displej do těla 13ky. Má přesné barevné zobrazení, 100% pokrytí SRGB a celkově se na notebooku pracuje skvěle. Momentálně asi nejlepší notebook na trhu v poměru cena výkon a design taky ujde, že? Na čtečku otisku prstů se hrozně rychle zvyká :)


2. NÁPLŇ DO MÉHO MIDORY PASSPORT - ČISTÝ TÝDENNÍ KALENDÁŘ

Na rok 2017 jsem měla měsíční kalendář a letos jsem si přála týdenní, protože se mi zdálo, že do toho měsíčního se mi nevlezou poznámky. Každopádně příští rok si budu přát zase měsíční, protože se mi zdá, že s měsíčním jsem měla lepší přehled.


3. FOREO LUNA MINI 

Tento čistící sonický přístroj jsem viděla u jedné zahraniční YouTuberky (teď jsem koukala, že ho má snad každá česká blogerka) a hrozně mě to zaujalo. Říkám Zdeňkovi "škoda, že už jsem zveřejnila ten wishlist", ale žádná reakce. Bylo mi jasné, že si na kartáček budu muset našetřit sama. Nicméně jeden člen rodiny nevěděl, co mi koupit a tak mu Zdeněk poradil! 
Používám ho chvíli, ale jsem z něj zatím nadšená! Dejte mi vědět, jestli byste stáli o recenzi :)


4. PARFÉM - HUGO BOSS MA VIE POUR FEMME

Už jsem ho měla cca před dvěma lety a když jsme si o Black Friday prohlíželi akce na Alze, byl tam za super cenu. 
Líbí se mi, že má takovou elegantní, čistou ale zároveň hřejivou vůni.

5. KNÍŽKY 

Miluji dostávat knížky. Severské detektivky střídám s ostatní literaturou. Doma mám všechny díly od Lars Keplera a na Nesba a jeho Sněhuláka se moc těším.
Od Zibury jsem četla Pešky mezi buddhisty a komunisty a knížka mě moc bavila, jsem moc zvědavá na jeho nový titul UŽ NIKDY PĚŠKY PO ARMÉNII A GRUZII.

Toto je jen část vánočních dárků. Kdybych měla fotit a psát o všech dárcích, které jsem dostala, tak by to byl příliš dlouhý článek, který by nikdo nečetl, ale ve zkratce:
Od našich  na mě pod stromkem čekal ruční šlehač, sada nožů a nějaká drogerie. Od Zdeňkových rodičů vlasová kosmetika a obálka s penězi. I s kamarádkami jsme si udělaly malé Vánoce. Naplánovaly jsme si společný den, který začal snídaní, kde jsme si rozdaly malé dárečky, mezi kterými byla tato nádherná kovová knižní záložka nebo toaletní vak WIND BLOWS RIVER FLOWS, do kterého se vejde spousta věcí - odzkoušeno. Moc mě potěšil i voucher v podobě příspěvku na Ježíškova vnoučata. Musela jsem být  opravdu moc hodná, že mi toho Ježíšek přinesl tolik - věřte, že na to nejsem moc zvyklá :) A k narozeninám jsem dostala stejně krásné dárky - těšte se! :)

Napište mi, který z mých dárků by udělal radost vám a samozřejmě mě zajímá, co vám Ježíšek nadělil? Dostali jste to, co jste si přáli?






Komentáře

  1. tak ten notebook je super, ja mám tiež teraz nový a asus ale kúpila som si ho sama, ale môžem povedať, že som s ním maximálne spokojná :) Knižku snehuliak som síce nečítala, ale bola som v kine na to a bolo to super ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat