ZIMNÍ OUTFIT Z VÝPRODEJE


Už jsem ani nedoufala, že najdu pěkný kabát, za slušnou cenu, který by po týdnu nošení nevypadal jako jeden velký žmolek!

Dívala jsem se po kabátech už nějaký ten měsíc, možná dva. Na stránkách Zary a Manga jsem si nějaké vytipovala, ale ve skutečnosti vypadaly lacině a asi bych v nich umrzla. Nakonec jsem si řekla, že s nákupem oblečení počkám až na povánoční slevy. A dobře jsem udělala!

Nikoho asi nepřekvapí, že krom čepice a bot, je celý outfit ze Zary. Věřte, že procházím i ostatní obchody, ale nakonec stejně nakoupím tam :) Kabátu jsem si všimla až skoro na odchodu. Váhala jsem, jestli ho vzít. Líbila se mi barva i pánský střih, ale říkala jsem si, že bych snesla o číslo menší. Menší velikost nebyla. Koukám na cenu, sleva 1000,-Kč - beru! Oversize se nosí a alespoň pod něj budu moct vrstvit, no ne? 

Volný žakárový svetr s kontrastními žebrovanými lemy se mi taky líbil dlouho, ale nechtělo se mi za něj dávat bez koruny 1300,-Kč. K mé radosti jsem ho taky našla ve slevě. Už scházely jen boty! Chtěla jsem nějaké univerzální, které se budou hodit ke všemu a chtěla jsem hnědé, protože černých bot mám dost. Zašli jsme tedy do Office Shoes V Arkádách Pankrác a líbily se mi jedny kotníkové -  značky GANT. Měly hranatější špičku a hrana podrážky vyčnívala. Zdeněk říkal, že na noze nevypadají hezky. Zkusila jsem tedy tyto od Tommyho Hilfigra, které vypadaly skoro stejně, akorát mají kulatou špičku. Boty mi hezky sedly a přece jsem je tam nemohla nechat, když taky byly v akci, no ne?

Tak a to je můj outfit z povánočních slev. Oversize kabát s límcem a širokými klopami. Všimněte si také detailu pásku na manžetě. Žakárový svetr mi perfektně ladí s čepicí, kterou jsem si koupila vloni v F&F v pánském oddělení. Líbí se mi ta barevná kombinace - kabát v karamelovém odstínu, který usměrňuje divoký vzor květin na svetru. 

Focení sice byla rychlovka - Zdeněk totiž spěchal na schůzku, ale myslím, že fotky dopadly dobře, co říkáte? Těch mínus 5 stupňů tam ani není znát :)






KABÁT / ZARA - ZDE
SVETR / ZARA - ZDE
JEANS / ZARA 
BOTY / TOMMY HILFIGER - ZDE
ČEPICE / F&F (pánská, loňská kolekce)
PENĚŽENKA, PSANÍČKO - ZUZANA KUBÍČKOVÁ 

Komentáře

Okomentovat