DĚTSKÝ OUTFIT


Maminky mi určitě dají zapravdu, že od doby, kdy se jim narodilo dítě, pro sebe nakupují minimálně, zato dětem se nakupuje jedna báseň! U nás tomu není jinak. Já mám většinou problém si něco vybrat a často odcházím s prázdnou, ale nad dětským oblečením se rozplývám a nejradši bych brala všechno! Snažím se ale nakupovat s rozumem a nekupuji toho moc, protože za pár měsíců prcek ze všeho vyroste a taky kde bychom to oblečení skladovali, že jo?!  Navíc tím, že máme sušičku, tak toho oblečení opravdu není potřeba tolik.

Tento dětský outfit je složen z oblečení ze Zary, tedy kromě svetru, který je z Lídlu (značka LUPILU). K Vánocům toho Theouš moc nedostal. Dostal akorát krásné pyžámko z Lindex, ve kterém je nejrozkošnější, boby, čepici a tepláčky. Řekla jsem si, že zbytek oblečení mu nakoupím až v povánočních slevách, což jsem taky udělala, a proto uvedené kousky už bohužel nejsou k dispozici. Snažila jsem se alespoň najít něco v podobném stylu, krom kabátku - nic podobného jsem nedohledala :(  Odkazy najdete pod fotkami. Místo kabátku bych ale nespíš volila nějaký pěkný bomber na jaro :)

Doufám, že se Vám článek líbil. Dejte mi vědět, zda chcete více outfitových článků pro děti a napište mi, kde pro svoje ratolesti nakupujete vy?







KABÁT / ZARA 
DŽÍNY / ZARA - podobné ZDE
TRIČKO S POTISKEM / ZARA - podobné ZDE
SVETR, KABÁTEK  / LUPILO - alternativa ZDE

Komentáře