MAMAFEST ANEB MOTIVOVANĚJŠÍ NEŽ KDY DŘÍV!


Minulou sobotu 17.3. jsem byla na MAMAFESTu a já si říkala, jestli o tom psát, když nemám pořádné fotky z akce a taky když už je skoro týden po. Rozhodla jsem se ale, že vám svoje dojmy přeci jen sepíšu. Nemůžu si je nechat pouze pro sebe, když to na mě udělalo takový dojem, že i téměř po týdnu, si při různých příležitostech, vzpomenu na nějaké momenty.

V první řadě bych asi měla napsat co je Mamafest a pro koho je určený? Je to konference nabitá přednáškami, inspirativními příběhy ze života, určená hlavně (nejen) pro maminky vracející se do pracovního procesu.
Já osobně jsem ocenila velmi užitečné rady od personalistky Zory Arazimové, které určitě pomohou zabodovat u pohovoru a moc se mi líbil i zvolený prostor v Jack Daniels Musician Factory. Takový menší útulný sál, který najdete hned za Vnitroblockem - vlastně projdete skrz kavárnu a jste tam.

Co se mi ale na festivalu líbilo nejvíce byla přátelská atmosféra. Známé a úspěšné managerky, podnikatelky a blogerky jako například Miriam Vránová, Gabi Hrdina (UTUKUTU) nebo blogerka Petra Uharček, před námi stály jako "obyčejné" ženy vyprávějíc svůj příběh a svou cestu k úspěchu, který ale rozhodně nebyl zadarmo. O tom to celé bylo... Uvědomit si veškeré klady a zápory před tím, než se pustíme do podnikání. Uvědomit si, zda jsme ten typ, který se cítí víc v bezpečí v zaměstnání nebo, zda chceme být sami svými pány? A v neposlední řadě šlo o to seznámit se a odnést si kontakty! 
Já jsem si uvědomila, že čas strávený na mateřské nám dává jedinečnou příležitost si pořádně rozmyslet, co chceme dělat. A mezi tím můžeme podniknout kroky potřebné k dosažení našich vytyčených cílů.

Nemyslete si, že to byl den, kdy do nás hustily samé rozumy. Ve skutečnosti tam byla velká sranda! Totiž... já neplánovala, že na akci budu od začátku do konce (9:30 -17:30). Theouše hlídal jeho táta, který potřeboval dodělat nějakou práci, abychom v neděli mohli na návštěvu k našim na Karlovarsko. Myslel si, že dodělá fotky během Theoušova odpoledního spánku, ale prcek byl jiného názoru. Nespal a dožadoval se maximální pozornosti! Zdeněk toho tedy moc neudělal a mě se na konferenci líbilo natolik, že jsem zůstala skoro dokonce. K našim jsme nejeli :)) 
Velmi vtipné bylo, že téměř všechny řečnice hned na úvod řekly, že vlastně nemají až tak co říct a že jejích výstup nebude moc dlouhý a nakonec je Iva (jedna z pořadatelů) nemohla dostat z pódia a tím vznikl malý skluz, který ale nikomu nevadil :)

Celá akce měla velmi pozitivní ohlas a já se vůbec nedivím! Organizačně to bylo perfektní - od obsahu, zvolených prostor, občerstvení, po bohatou tombolu. Je již téměř jisté, že bude další MAMAFEST!
Pokud si myslíte, že takováto konference by vás mohla zajímat a příště byste třeba také rády zašly, sledujte facebookové stránky agentury GETFOUND, která pořádá i jiné zajímavé kurzy, aby vám další termín neunikl!

Doufám, že se vám i takový typ článku líbil a řekněte, kdo se chystá na další Mamafest??? :)




Komentáře

  1. Simčo, jsem moc ráda, že jste dorazila. A taky jsem ráda, že jste měla přesně ten pocit, co jsem chtěla, aby si ženy odnesly. Aby věděly, že v tom nejsou samy, aby třeba využily tu příležitost, co muži (bohužel pro ně) nemají. Mějte se krásně a zas někdy, Iva

    OdpovědětVymazat

Okomentovat