NOVÁ LIMITKA OD RITUALS - THE RITUAL OF BANYU + SOUTĚŽ


Juchů! Nová limitka od Rituals je tu! Po loňském Express Your Soul, která byla do citrusova, jsem byla zvědavá, s čím přijdou letos ... nezklamali!

THE RITUAL OF BANYU je inspirován očistným ceremoniálem Banyu Pinaruh pocházející z indonéského ostrova Bali. Banyu je indonéské slovo pro vodu - pro její očistné síly a život samotný. 
Já osobně mám tyto mořské vůně hrozně ráda. Tahle konkrétně mi připomíná nějaký pánský parfém - takový, ze kterého jsou ženský úplně hotový :)) 

A co, že jsem to dostala na vyzkoušení? SPRCHOVOU PĚNU, která díky obsahu mořských solí a minerálů krásně hydratuje pokožku. Zklidňující a osvěžující TĚLOVÝ KRÉM, je vhodnou alternativou po opalování a díky vysokému obsahu vitamínů z mořských řas dodává pokožce zdravý a zářivý vzhled.
SET GELU A BALZÁMU NA RUCE mám v kuchyni a lehký balzám na ruce ocením zvláště po úklidu, kdy moje ruce potřebují okamžitě hydratovat! INTERIEROVÝ PARFÉM je super věc! Já ho lehce stříkám do závěsů v ložnici a v pokojíčku. Pléd a polštářky zase v obýváku, protože tam závěsy nemáme. Často, než jdeme s Theoušem ven, nestihnu uklidit roztahané hračky a rozmatlané jídlo na židličce a pod židličkou, prostě tu po nás zůstane binec, ale když se vracíme, tak to tu voní čistotou :))

Co Vám budu povídat, vy co mě sledujete už dlouho tak víte, že Rituals je můj oblíbenec!  Nechci se více rozepisovat, slova jsou zbytečná, stejně neuvěříte, dokud nevyzkoušíte :) Každopádně doporučuji zajít do obchůdku tuhle limitku očuchat nebo můžete zkusit štěstí v soutěži o tři sprchové pěny u mě na INSTAGRAMU! (info viz. níže)


PS: Jo a možná nevíte, že teď je nově prodejna na Václavském náměstí.




SOUTĚŽ

Protože se vždycky snažím získat něco i pro své čtenáře, mám tu tři sprchové pěny pro tři z Vás. Mrkněte tedy na můj INSTAGRAM, kde bude soutěž probíhat. Soutěžní podmínky jsou jednoduché, ale tentokrát je jedna z podmínek odpověď na otázku:

Jaké hlavní dvě ingredience obsahuje tato limitovaná edice THE RITUAL OF BANYU? - Odpověď na otázku naleznete ZDE

Nehledejte v tom žádnou záludnost, odpověď je na odkaze viditelná na první pohled ;) Přeji hodně štěstí! 



Komentáře