SAKO V HLAVNÍ ROLI (JARNÍ OUTFIT)


Původně to měl být jarní/těhotenský outfit, ale pokud jste četli předchozí článek, tak už víte...

Určitě jste si všimli, že ráda kombinuji ležérní kousky s těmi elegantními a v tomto stylu se nese další, tentokrát jarní, outfit.

Protože mi v té době rostlo bříško, snažila jsem se zvolit kombinaci, která by nějakou dobu porostla se mnou. Na první pohled mě zaujalo kostkované sako a to nejen proto, že patří mezi letošní hity sezóny, ale taky je z příjemného a lehkého materiálu. Další výhodou je, že se dá se krásně kombinovat! Já oblékla džíny, tričko s potiskem a conversky. Ale vypadalo by skvěle i k sukni, šatům i kraťasům, takže vlastně ke všemu :) Na tomto dvouřadém, lněném saku z Manga mě moc baví jeho pánský a prodloužený střih, který lichotí prckům jako jsem já.

Dalším elegantnějším prvkem outfitu je kabelka. DARA BAGS je česká značka, kterou v r. 2008 založila, v době svého těhotenství, oděvní návrhářka Darina Ermisová. Její kabelky jsou hravé a barevné, ale určitě tam pořídí i minimalista jako jsem já. Dle mého názoru, model MISS ENVELOPE MIDDLE dodává outfitu na jemnosti a ta jarní barva!

Tak co outfitu říkáte? Líbí se Vám? Odkazy na konkrétní kousky oblečení najdete jako vždy pod fotkami :)







MAMA JEANS / HM (v e-shopu nedohledáno)
SAKO / MANGO - ZDE
TRIČKO / ZARA - ZDE
BOTY / CONVERSE (staré)
KABELKA / DARA BAGS - ZDE
PŘÍVĚSEK / GEOMETRICA - ZDE

Komentáře