MULTIFUNČKNÍ ŠATY NEJEN PRO CESTOVATELKY! (OUTFIT)


Dnešní outfitový článek  je o chytrých šatech 4v1, které jsem měla s sebou na dovolené v Portugalsku a říkám vám, že to jsou must have pro cestovatelky!

Abych pravdu řekla, tak původní plán byl, šaty si půjčit a na dovče udělat parádní fotky, které by Majoránce pomohly s propagací. Když mi šaty přinesla domu a já si je mohla v klidu vyzkoušet a nakombinovat s různýma kouskama z šatníku, tak jsem se do nich zamilovala - byly slušivé, pohodlné a ta zvláštní barva! A tak mám svoje multifunkční šaty 4 v 1 sukni :)
Si říkáte jak jako multifunkční? No prostě se dají předělat na šaty s jedním rukávem, bez rukávu, tuniku nebo sukni! My jsme všechny varianty nefotili, protože jsem soudná a na variantu bez rukávů se necítím :) V Portugalsku nebylo až takové teplo, takže jsem je nosila nejčastěji ve variantě s rukávama, doplněné o kožený pásek a přes ně jsem přehodila džísku a místo kabelky jsem nosila Českou síťovku (můžete vidět u mě na IG). Podle mého názoru jsou to šaty, které sluší každé postavě. Hodně toho schovají a řekla bych, že jsou vhodné i jako těhotenské. Jediné co, tak se po vyprání trochu zúží a jsou takové na tělo, ale nebojte, zase povolí. Každopádně byla mi poskytnuta fotka, kde jsou nafocené všechny varianty a taky video návod. Obojí najdete na konci článku.

No a kdo, že je ta Majoránka? Je to módní návrhářka, která se zabývá slow fashion a snaží se recyklovat staré obleční a dávat jim nový život. Pokud mě sledujete na instagramu, tak jste určitě zachytili, jak mi přešila krajkový kraťasový overal :) Víc se o designerce dočtete ZDE

A protože věřím, že šaty vás zaujaly nebo zaujmou, domluvila jsem pro vás 15% slevu, kterou získáte při nákupu ZDE po zadání kódu B19-P7T-WYE. Taky je možné Marii oslovit na INSTAGRAMU, kde se pražské, můžou domluvit i na vyzkoušení a když se odkážete na mě (Kudrnaté ráno), tak tu 15% slevu budete mít taky! Slevová akce platí do 5.8.2018 a zahrnuje veškeré délky a barvy multifunčkních šatů.

Dejte mi vědět, jak se vám šaty líbí, případně jaké jste si objednaly a mám takovou informaci, že MOŽNÁ budou i podzimní úpletové funkční šaty! To jsem hrozně zvědavá!










Komentáře

Okomentovat