JAK JSME OSLAVILI THEOUŠOVO DRUHÉ NAROZENINY


V pátek 24.8. jsme oslavili Theoušovo druhé narozeniny! Nebyla jsem tak nostalgická a přecitlivělá jako vloni, ale stejně jsem si zavzpomínala :) 

Plánovali jsme krásnou venkovní oslavu ve Stromovce, ale počasí nám nepřálo tak jako minulý rok, proto se dětská oslava konala u nás doma. Asi nám to někdo, tam nahoře, chtěl usnadnit, abychom si to zbytečně nekomplikovali přepravou občerstvení a hraček do lesoparku. Stejně dorazil jen zlomek pozvaných, takže nakonec to doma bylo pohodlnější a děcka si to užila i tak :) 

Co se jídla týče, poučila jsem se z loňska a tentokrát to moc nepřeháněla, i když v sobotu byla další rodinná oslava. Dokonce byl jen jeden, mnou dělaný, dort. Zato výzdoba byla pestřejší. Balónky byly po celém bytě. Nápis Happy birthday byl v obýváku i pokojíčku a pro děti jsem tu měla kornoutky na hlavy, papírové brýle atd. - ty ale úspěch neměly, tak snad příští rok :) No a velká nafukovací dvojka, ta měla úspěch u všech, u malých i velkých :)






A teď se dostáváme k tomu, co vás asi nejvíc zajímá a to, jaké dárečky ten náš prďola dostal. Budou to jen stručné popisy, protože hned v dalším článku najdete více fotek z akce (při hraní) a recenze.

Asi největší radost měl Theouš z tramvaje a nových autíček. Kdo nás sleduje na instagramu, tak ví, že Theouš tramvaje zbožňuje a když je vidí venku projet, hned to hlasitě hlásí!

Některé dárky dostal trochu dřív, jako například batůžek značky Pink Linig. Říkala jsem si, že na procházky kolem baráku nebo v tom našem Čimickém háji, si pitíčko a svačinku už může nosit sám :)

AGATIN SVĚT má super kreativní hračky a když jsem tam byla před měsícem, měla jsem pocit, že Theouš (nebo spíše já) potřebuje snad všechno :) Nakonec jsem ale vybrala stavebnici SMARTMAX a HRAVOU MODELÍNU. Přišla jsem domů a měla dilema, jestli mu to rovnou dát a nebo vydržet a počkat do narozenin. Udělala jsem kompromis a stavebnici mu dala hned, protože jsem si s ní taky chtěla hrát, a modelínu až k narozeninám.

SPECTRU od Utukutu jsem obdivovala už dlouho, v dubnu jsme ji na jedné dětské oslavě viděli naživo a Theoušovi se moc líbila, takže tu jsem si pro Theouše moc přála! Jestli mi zas Z. řekne, že je pokojíček málo barevný, tak už nevím, protože duhová houpačka pokojíček rozzářila a přijde mi teď dostatečně barevný! Kdybych vybírala já, vybrala bych bílou :)

Všichni jeho vrstevníci už ho dávno mají a Theo přece nezůstane pozadu (dělám si legraci). Odrážedlo je prý super věc, říkaly maminky, tak jsme navrhli prarodičům, že by se na něj mohli složit. Jak už o mně asi víte, jsem designovej úchylák, proto REPELLO byla jasná volba!

A dostáváme se k dárku, na který jsem si brousila zuby už víc jak rok. Sice je psáno, že Albi elektronická tužka je až od 3 let, ale říkala jsem si, že je Theouš chytrý, že to zvládne - ehm, v příštím článku více :)) K tužce dostal, krom knížky, která byla součástí krabice, další dvě - Zvířátka na statku a Zpívánky 1.

Dále dostal ještě drobnosti jako míč, malé dřevěné hračky/dekorace do pokojíku, dvě trička, dvě košile a peníze, za které mu koupíme podzimní boty.

Musím uznat, že dostal samé krásné a hodnotné dárky, a přitom si to teď vůbec nezaslouží, vzteklouš jeden uvztekanej. Jsou to ale věci, které bude využívat dlouho a které pak podědí případný sourozenec. Jak jsem psala, na některé dárky se složili prarodiče, něco koupili tetičky a například tu Albi tužku, strejda. Snažíme se nenakupovat blbosti, protože nemáme nafukovací byt, a taky se snažíme, pokud možno, nakupovat přes caschback portály, i když často zapomenu a pak mě to hrozně štve! Je vždycky příjemný, dostat nějakou tu kačku zpátky, že jo? Momentálně nakupujeme přes Tipli.cz, protože se mi zdá, že jsou více zaměřeni na maminky a děti. Mají nasmlouvané e-shopy, jako např. Feedo.cz a Proděti.cz, kde nakupuje i spousta mých známých.

Tolik ve zkratce k Theoušovým dárkům a mě by zajímalo, jestli vás nějaký dárek zaujal natolik, že nad ním taky uvažujete. A dejte vědět, jestli i vy využíváte caschback portály, případně jaké?





Komentáře

Okomentovat