VÍTEJTE V NAŠÍ LOŽNICI


Pokojíček jste viděli a rozhodla jsem se, že vás nechám nahlédnout i do naší ložnice. Jak málo stačí k tomu, aby se změnil styl a atmosféra pokoje! 

Ložnice je, stejně jako zbytek bytu, minimalistická. Moc jsem si v ložnici přála šatnu, do které by se dalo vstoupit. Ideálně takovou, jako měla Carrie v Sexu ve městě, ale nakonec to dopadlo tak, že jsme dali přednost větší koupelně a záchodu. A z mé šatny je taková otevřená vestavěná skříň, kterou můžete vidět na fotce níže. No, třeba se jednou domečku a velké šatny dočkám :)

Dlouho jsem přemýšlela co dát nad postel, protože ta zeď mi přišla hrozně prázdná. Zároveň ale nepřipadalo v úvahu, abychom si nad ní pověsili fotky. Nemáme to rádi a ano, je to paradox, že mám doma fotografa a v bytě nemáme jedinou fotku :)) Proti obrazům nic nemám, ale než bych vybrala nějaký, který by se mi líbil, možná bychom se stěhovali do toho vysněného domku. Vždycky, když jsem někde viděla macrame, tak jsem je obdivovala a najednou si říkám, vždyť on by se sem moc hodil! Na instagramu jsem poprosila o doporučení na firmu nebo někoho, kdo je dělá a byla mi doporučena Peťula z MY HOME STYLE a ta je má úplně boží! No řekněte sami, že se do té ložnice maximálně hodí?! Já ho miluju! Podívejte se na její e-shop, má tam super dekorace a bytové doplňky. Horkou novinkou jsou její úložné koše s koženými uchy!

Takže dekoraci nad postel bych měla a teď by to chtělo vyměnit ty bílé záclony za něco zajímavějšího. V Ikei jsem narazila na tyto bavlněné závěsy, které jsem musela zkrátit a ústřižky jsem použila na stažení. Musím říct, že právě závěsy pokoj úplně proměnily! 

Čím tu bílou a béžovou, která v pokoji převládá, rozbít? Nedávno jsem vám na instagramu ukazovala přehozy na postel, které Zdeněk fotil na právě spuštěný e-shop mojí spolužačky ze základky. Na e-shopu nabízí ručníky a deky z turecké bavlny tkané tradiční metodou. Abyste věděli, já miluju deky a přehozy na postel. Svěřím se vám s mojí úchylkou nebo problémem, říkejte si tomu jak chcete. Já nesnáším rozestlanou postel. Jít spát do postele, která nebyla zakryta přehozem ve mě vzbuzuje pocit nečistoty. Představuji si, kolik prachu mi během dne napadá do postele - prosím napište mi, že nejsem jediný úchyl :)) Krásný přehoz přes postel mi vždycky udělá obrovskou radost. 
Než jsem se dozvěděla o Julčině e-shopu, koukala jsem na Zaru home. Jako přehozy krásný, ale ty ceny? ŠÍLENÉ!!! YUANA.CZ  - odtud je moje tmavě zelená deka, která se sem podle mě hodí nejvíce! Krásně doplní ty zemité barvy a ty střapce mě na ní hrozně baví! Vím, že se vám deky moc líbily a tak jsem pro vás domluvila 20% slevu, když zadáte kód "mam-rad-barvy". Slevový kód můžete uplatnit do konce září!

Ještě mě čeká vybrat nějaké pěkné stropní svítidlo a přála bych si designovou stolní lampičku. 
V mé "šatně" bych ještě chtěla vyměnit tyrkysové košíky za přírodní proutěné nebo ty, z mořské trávy. Jo a taky bych si tu "šatnu" mohla lépe přeorganizovat :)

No a protože celý náš byt postrádá parapety, což mě hrozně štve, budeme to muset vymyslet jinak. Zkoušeli jsme, u Theouše v pokoji, dát pod okna, místo parapetu, police a skoro nám odpadla zeď. Ale jejich absence mě připravuje o místo, kde bych mohla mít nějakou tu dekoraci a hlavně kytky!!

Tak to by bylo z naší ložnice asi všechno. Dejte mi vědět, jak se vám líbí nebo jak byste ji ještě  více ozvláštnili. Ocením i tipy na stolní lampičky. Je to zřejmě nejjednodušší místnost v našem bytě, ale myslím, že má takovou ZEN atmosféru. 

Příští home design článek bude z obýváku, těšíte se? 











Komentáře

  1. Krásné a jednoduché ;) To macrame je nádherné a perfektně dotváří atmosféru, šikulka.

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá moc hezky, jednoduše a hezky

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný, prostě v jednoduchosti je síla, moc se mi to líbí. Kde jsi kupovala ty přehozy?! Pokračuj v blogu paráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuju! Budu se snažit :) Ložnici čeká pár změn, tak doufám, že se to bude taky líbit. Přehoz mám odsud ;) https://www.yuana.cz/2prehozy/

      Vymazat

Okomentovat