THEOUŠ IN STYLE / SOUTĚŽ O POUKÁZKU NA NÁKUP


Kde jsou ty časy, kdy jsem nakupovala outfity sama pro sebe?! Teď místo toho, abych koupila něco sobě, nakupujeme pro Theouše nebo věci do domácnosti. Vždyť to znáte ... :)

Je teda fakt, že od té doby, co máme sušičku, toho oblečení tolik nemáme a nepotřebujeme. Už to není o kvantitě, ale o kvalitě. A věřte, že ta sušička kvalitu opravdu prověří :)) Možná si budete klepat na čelo, ale i co se týče oblečení pro děti, radši dám za tričko o 100,-Kč víc a vím, že pořád bude vypadat krásně, i když ho budu prát neustále dokola. Holt místo 6 triček bude mít 4. Horní díly oblečení navíc zásadně kupuju o číslo větší. Jednak se mi oversize vršky líbí, Theoušovi netáhne na záda a taky je velká pravděpodobnost, že mu oblečení bude i další sezónu! A to se vyplatí! :)

Mám pár oblíbených značek, jako je ZARA (zdá se mi, že dětská Zara je o hodně kvalitnější než pro dospělé), LINDEX a moc ráda teď jezdím na Anděl do obchůdku s italskou módou -  BABY IN STYLEPokud hledáte kvalitní a neokoukané kousky pro děti od 6 měsíců do 14 let, je to místo pro vaše nákupy! Značky, které tu najdete, jsou u nás celkem neznámé. Což beru jako výhodu! Nevím jak  vy, ale já jsem ráda originální :) Čeho si ale hodně cením je přátelská atmosféra. Řekněte, v jakém obchodě s oblečením vám udělají kafe a je tam i hrací koutek pro děti?

Pražským maminkám rozhodně doporučuji obchůdek navštívit osobně. Na e-shopu bohužel není celá nabídka a ty nejhezčí věci najdete pouze v kamenné prodejně. Věřím ale, že na e-shopu zapracují ;)

A abyste si kvalitu mohli sami osahat, zapojte se do naší soutěže!!!

SOUTĚŽ!

Připravili jsme si pro vás soutěž o voucher v hodnotě 500,-Kč, který můžete využít jak na e-shopu, tak i v kamenné prodejně!

Zapojení do soutěže je jednoduché! Stačí, když splníte níže uvedené podmínky: 

1. Dejte LIKE u mé facebookové stránky Kudrnaté ráno - ZDE nebo u instagramového účtu.

2. Dejte LIKE facebookové stránce Baby In Style ZDE nebo u instagramového účtu.

3. Do komentáře mi napište, jak se vám Theoušovy outfity líbí a kde vy nakupujete nejčastěji.  Abychom mohli zkontrolovat splnění podmínek, napište nám kde a pod jakým jménem nás sledujete a nezapomeňte mi na sebe nechat email, na kterém budete v době vyhlášení k dispozici.

4. Pokud chcete být zařazeni do slosování dvakrát, sdílejte soutěž na sociálních sítích.


Soutěž bude probíhat do 26.10.2018!


*Oblečení posíláme po celé ČR i na Slovenko







KAPSÁČE/ NORTH POLE KIDS (BABY IN STYLE kamenná prodejna)
TRIČKO S POTISKEM / MIX´D MATCH (BABY IN STYLE kamenná prodejna)
KOŠILE / ZARA - ZDE
BOTY/ SUPERFIT - ZDE






MIKINA/ MIX´D MATCH (BABY IN STYLE kamenná prodejna)

Komentáře

  1. Sleduji Vendula Janků oblečení se mi moc líbí opravdu hezky sladěné a slušivé.Já nejčasteji nakupuji oblečeni v COCCODRILLO
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka tam taky nakupuje a my měli jedno vánoční tričko s dlouhým rukávem a musím říct, že oblečení mají taky super kvalitní :)

      Vymazat
  2. Theouš vypadá v outfitech jako hotový dospělák :) oba jsou čučavé, ale víc se mi líbí ten první, je takový více rošťácký. U mě taky vede LINDEX, moc se mi líbí vzory, které oblečení má. Je to tak, jakmile přijde miminko, tak veškerá estetika jde do něj :D sleduju na Fb jako Barbora Francová

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji na instagramu jako petra.komarkova.9, hodně oblečení dostávám od sestry po synovci většinou značka HM, lindex, reserved, next, benetton. Když nakupuji něco víc tak většinou volím obchody jako jsou pepco, FF, takko, HM, Lidl. Theoušek vypadá velice pěkně a je vždy sladění. Moc se mi líbí jak ho oblékáš. Žlutá čepice mu moc sluší
    komarkova-petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Je to frajer. My nejčastěji nakupujeme po bazárcích nebo v Lidlu. Sleduju na fb jako Hana Ataky Magdalneka a sdílím :) Hanka hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Theoušovy outfity jsou supr! hlavně pořád zladěné...a originální, což je i docela těžké v této době kdy je vše všude mnoho...přijít s něčím novým.... Nejčastěji nakupuji v HM (pomer cena/kvalita) + mám to zarohem :-D a pak ještě pyžamka v Lindexu (prevlíkaní do pyžamka je vždy boj a tyto jsou celé na zip - na nezaplacení :-D)
    - sleduji vás na fcb (martina ora), mail: 2017martina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi hrozně moc, je to fešák. Nejraději mám Zaru. Líbí se mi podle jejich styku oblékat mého chlapečka a cenově taky super. Sleduju na fb jako Nikol Červinková
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Theoušek je slaďouš a je mi inspirací pro oblékání a shánění outfitů pro mého syna Šimonka. To oblékání dětí je sranda, vypadají jako malí velcí :) nejčastěji nakupujeme ve F&F a HM a s radostí dědíme po klucích v naší rodině :)
    sleduji Vás na FB a ráda sdílím takové krásné věci :) přidávám můj FB profil https://www.facebook.com/profile.php?id=100010858023417 petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Theouš je frajer ve všem, asi je po mamince :-) Já oblečení moc neřeším, hlavně když je to čisté :-D Většinou nakupuji v Lidlu přes e-shop. Sleduji na fb.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat