3 TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO DĚTI (UTUKUTU, AGATIN SVĚT)


Vánoce jsou za dveřmi a už určitě přemýšlíte, co koupit těm vašim ratolestem pod stromek. 
Mám pro vás tři tipy na super dárky. Jsou to hračky, které Theouš dostal v srpnu k narozeninám a na které se mě často ptají moje kamarádky a maminky na instagramu. 

1. HOUPAČKA SPECTRA (UTUKUTU)

Pokud by Theouš houpačku nedostal k narozeninám, určitě bychom ji kupovali pod stromek. Nepatří sice k nejlevnější hračkám, ale na druhou stranu je to multifunkční věc, která slouží k rozvoji rovnováhy, posiluje svaly,  vybízí děti ke kreativitě a dobře se z ní kouká na pohádky :) Nemluvě o tom, že v pokojíku vypadá krásně! Je vhodná pro děti od 1- 5 let a já věřím, že prcka jen tak neomrzí. Pro více informací se podívejte ZDE.

Theouš byl ze začátku opatrný a spíše ji používal jako pultík, kde si hrál s autíčky nebo si spolu s kámošem medvědem vlezli do bunkru a schovávali se. Jeho momentálně nejoblíbenější hrou je - "Kde je Theoušek" :)) Teď už v ní řádí a houpe se v ní i ve stoje, ale taky v ní sem tam odpočívá a kouká na pohádky.
Ptáte se, jestli si tam dítě nemůže skřípnout prsty? Toho se bál i Zdeněk. Jediné místo, kde by si je teoreticky mohlo skřípnout, jsou dvě postranní prkna. Dítě by se muselo nějak vyklonit a strčit tam prsty vědomě, jinak mi houpačka přijde bezpečná. Podlahu nám taky nepoškrábala. Jen teda, když se houpe jako ďáblík, tak na naši plovoučce opravdu pluje :)

Za sebe houpačku doporučuji! Vím, že pro spoustu rodin je to velká investice, ale když se na ní složí babičky, které možná stejně neví, co koupit, budou nakonec rády, že jste jim dali tip :)



2. MAGNETICKÁ STAVEBNICE SMARTMAX (AGATIN SVĚT)

Jedna z mála plastových hraček, které doma máme, je tato magnetická stavebnice SMARTMAX (koupíte ZDE). Je vhodná pro děti od jednoho roku a je naprosto super! Moc se mi líbí hračky, u kterých je možnost dokupovat a rozšiřovat. Jednak je to finančně výhodné, koupit jen základní verzi a potom, když hračka baví, dokupovat k různým příležitostem doplňky a rozšíření. Máte tak zajištěné dárky na dlouho dopředu ;) K Vánocům budeme taky dokupovat další díly. Máme jen tu základní stavebnici a Theouš už přemýšlí nad jejím dalším využití. Například ho teď baví přidělávat tyčky ze stavebnice ke kovovým nohám žluté židle - je docela kreativní, to se musí nechat :)





3. HRAVÁ MODELÍNA - 21 NÁSTROJŮ (AGATIN SVĚT)

A máme tu poslední tip na vánoční dárek a tím je Hravá modelína - 21 nástrojů  rovněž z Agátin svět. S Theoušem a modelínou máme jediný problém a to ten, že nemá rád špinavé ruce a je mu nepříjemné na ni sahat :) Zdá se, že je to problém zásadní, ale nenechte se mýlit. Tento set, který koupíte ZDE, má tolik nástrojů, celkem tedy 21, že si s nimi vyhraje i bez modelíny - tu přenechává mně. Často si jen tak vyndá krabici a hraje si s vykrajovátkama. Vkládá je do sebe, staví na sebe kelímky s modelínou apod. Každý tedy máme to své a dohromady je to  hezky strávený společný čas!
 



Doufám, že se vám tipy líbily a mě by zajímalo, co letos najdou vaše děti pod stromečkem? Už víte nebo to necháváte na poslední chvíli? Píšete už s dětmi dopis Ježíškovi? Já ještě nemám ani jeden dárek!!

CHARITATIVNÍ PROJEKT "RADOST DĚTEM"

Minulý měsíc Agátin Svět představil projekt "RADOST DĚTEM", který pomáhá onkologicky nemocným dětem. Spolu s partnery a s výše uvedeným projektem se rozhodl pomoci zajistit  hry, stavebnice a kreativní sady pro osm dětských onkologických oddělení. Jak vypadá jedna kompletní sada pro oddělení se můžete podívat ZDE.

K 5.11. má splněno 89,7% z celkového cíle! K tomu aby cíl splnili na 100% můžete pomoci i Vy a to tím, že buďto můžete přispět libovolnou částku na konci Vaši objednávky a nebo si můžete zakoupit voucher - ZDE. Od 1.11. je také možné přispívat do speciálních zapečetěných kasiček v kamenných prodejnách Agátin svět.

Jako maminka těžce nesu byť banální nemoc svého dítěte, člověk by ji nejraději vzal sám na sebe. Není nic horšího než vidět takto nemocné děti! Nedokážu a nechci si ani představit, jak těžké to musí být pro celou rodinu! Pojďme pomoci splnit cíl na 100% a zajistit tak hračky pro všechna vybraná oddělení. Hračky tyto drobečky bohužel neuzdraví, ale za zpříjemnění pobytu v nemocnici za jejich úsměv na tváři to rozhodně stojí!





Komentáře

  1. Já zatím koukám jen na věci pro nejmenší miminka, ale strašně se mi líbí ta houpačka tak se těším až se dočkáme času, kdy ji budu moct taky pořídit, ikdyž si ještě počkám :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za krásnou recenzi. Zajímá mne, co na houpačku říká další prcek? .) a jak se vám daří? Opatrujte se. Gábi z Utukutu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Gábi, no Benjamin to je ďáblík. Ten se nebojí tak, jako se bál jeho brácha :)) Takže ten se začal rovnou houpat :D Jinak se daří tak nějak, že se modlím aby už otevřeli školky, protože taky začínám se svojí značkou a je to teda mazec s dětma doma :) Doufám, že vám se daří skvěle! Zasloužíte si to! Simona

      Vymazat

Okomentovat