NAROZENINOVÝ/ VÁNOČNÍ WISHLIST 2018

RITUALS / MARIA PASCUAL / ZARA HOME / H&M HOME / ZARA HOME / BAVLNĚNÉ NEBO LNĚNÉ JEDNOBAREVNÉ POVLEČENÍ 

Moje narozeniny a tudíž i Vánoce se rychle blíží a protože vloni měl článek s wishlistem celkem úspěch, rozhodla jsem se ho udělat i letos.

Vypadá to, že oslava letos nebude. Jednak 21.12. vychází na pátek a to už většina přátel bude na cestě za rodinou a taky 31 se už neslaví, ne? :)) Tipuju, že někdy kolem data narozenin zajdeme s naším slepičincem (naše holčičí parta) na véču nebo to spojíme se slepičí vánoční besídkou a bude! Přála jsem si dort od jedné foodblogerky, ale ta je na zakázku nedělá. Ale pokud nebude oslava, tak dort nebude potřeba.

Moje největší přání není materiálního charakteru. Kdo mě sleduje delší dobu, tak nejspíš tuší. Ale vás určitě zajímají spíše ty materiální věci ;)

Už vloni jsem si přála náhrdelník. Moc se mi líbí kombinace kratšího a delšího. Na obrázku jsou řetízky od Maria Pascual, ale i v Praze máme pár shopů, kde bych si vybrala :) eMKA prague - mají celkem hezké ceny a řetízky jsou minimalistické. Akorát je blbý, že ty, co se mi líbí, jako například TRIANGLE nebo BALL GOLDEN,  jsou vyprodané! Další věc, po které se už dlouho koukám, je zajímavá kosmetická taštička. Teď používám tu od švagra, kterou dostal v letadle :)) Tato sametová ze ZARA HOME mi přijde dost vymakaná a stylová, co říkáte? Ještě se mi líbí TATO, ale těžko říct, která je praktičtější? Kosmetika od RITUALS, hlavně teda pěny, vonné tyčinky a svíčky! Ty jejich pěny to je závislost! Rozmazlíte se jimi a pak už nechce nic jiného! Taky je myslím načase obměnit moje stoleté Crocsy za něco trochu fotogeničtějšího. To pochopí asi jen blogerky a instagramerky - je to nemoc :)) Jak víte, doma pořád něco dolaďuju a teď nutně potřebuju vyměnit hrnky na presovači. Po těchto kameninových minimalistických hrnkách z H&M pořád pokukuju. Jdu tam, už je mám v ruce a pak je zase vrátím a pořád dokola! Často na ně myslím :)) Úplně si představuju kombinaci oranžová-černá, oranžová-bílá a bílá - černá. No prostě něco jako na obrázku - hezké, že? A poslední přání, týkající se bytu, je nové jednobarevné bavlněné nebo lněné ložní prádlo. V obchodech jako HM, Zara home apod. mají sice hezké, ale může mi někdo říct, proč nemají standardní velikost polštáře 70x90?!!  

Tak to by bylo z mého wishlistu asi vše. Troufám si tvrdit, že letos nejsem nějak náročná, ne? Dejte mi vědět, jestli se vám něco zalíbilo natolik, že se tím budete inspirovat a taky by mě zajímalo, jaké je letos vaše největší přání.

Komentáře

  1. Ty jo, lněné povlečení? To slyším prvně :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? :)) Moc děkuji! Tobě též krásné a veselé!! :)

      Vymazat

Okomentovat