ABOUT LEATHER (OUTFIT)



Do Barcelony jsem se těšila nejen kvůli výletu samotnému ( o výletě bude samostatný článek), ale taky kvůli nafocení outfitů. V plánu byly fotky z pláže i z ulice. Jenomže, když jsme se šli ubytovat, ohromila mě naše venkovní chodba a tak druhý outfit je právě odtud.

Většinu oblečení jste mohli vidět v mých starších článcích. V tomto půjde spíše o doplňky, které outfity doladily. I když hned v prvním outfitu mám na sobě novou sukni z Reserved :) Ta mě zaujala na první pohled. Sice zde moc nenakupuju, protože mi tu věci moc nesedí, tentokrát jsem si ale říkala a doufala, že její střih do A, vyšší pas a midi délka, by mi mohla mé malé a oplácané postavě sednout! No naštěstí sedla a já měla velkou radost.  
K sukni jsem oblékla svetr ze 100% merino vlny v mé oblíbené pískové barvě. Za tip na svetr děkuju Ina.T. Koupila jsem za krásných 999,- Kč v Peek & Cloppenburg a přesně jak Ina psala, nádherně sedí a je moc příjemný a teploučký. Sluníčko v den focení sice svítilo, ale paradoxně předchozí upršený den byl o dost teplejší a tak jsem oblékla i kabát, který jsem kupovala v lednu v Zaře ve výprodeji. Podle mě, nejzajímavějšími prvky outfitu byly rozhodně boty v trekking stylu, které rozbily jinak elegantní look. Boty jsem si vybrala na představení nové zimní kolekce Skechers, týden před odletem a já váhala, jestli si nový neprošláplý boty vzít na výlet, o kterém jsem věděla, že tam budeme hodně chodit. Musím ale říct, že jsem udělala dobře! Díky tomu, že jsou lehoučké a mají paměťovou pěnu, byly moje nohy jako v bačkůrkách a nedělalo mi problém ujít v nich těch 15-17 km denně. Navíc mě moc těší, že jsem si, ač nevědomky, vybrala boty z charitativní kolekce BOBS , jejíž výtěžek jde na pomoc dětem v nouzi a dále na pomoc psům a kočkám. Oba outfity mají něco společného. Uhádnete co? Součástí obou je ledvinka! Letos hodně IN záležitost. Jak víte, mám ráda minimalismus a tyhle ledvinky od ABOUT LEATHER jsem si zamilovala. Stojí za nimi jedna jediná ženská, která je vyrábí ručně! Já takový šikovný lidi fakt obdivuju! A celý outfit jsem ozvláštnila šálou se zvířecím vzorem - hit letošní sezóny :) Je to asi 5 let stará šála z H&M a každý se mě na ní ptá :))



KOŽENKOVÁ SUKNĚ / RESERVED - ZDE
SVETR / PEEK & CLOPPENBURG
LEDVINKA / ABOUT LEATHER - ZDE
BOTY / SKECHERS - ZDE
 STARÁ ŠÁLA / H&M (podobná ZDE )



A na tomto druhém outfitu je nová jen tato zrzka - ledvinka od ABOUT LEATHER a čelenka, kterou mi upletla Žofie - na IG najdete pod nickem ŠTRICK_PRG. Čelenka je letošní podzim /zimu další z mých oblíbených doplňků :) Vše ostatní už znáte. Přesto se mi tento outfit líbí víc. Pro který outfit hlasujete vy? ;)



KOSTKOVANÉ KALHOTY / ZARA  (podobné ZDE )
KOSTKOVANÉ SAKO / MANGO (podobné ZDE)
BOTY/ CONVERSE - ZDE
ČELENKA / ŠTRICK_PRG - ZDE
 LEDVINKA / ABOUT LEATHER - ZDE


Komentáře