WELEDA SKIN FOOD (RECENZE)



Na kosmetiku od Weledy slyším pořád samou chválu a na řadu Skin food obzvlášť. Takže jsem na ní byla pochopitelně zvědavá. U nás doma tuto značku přírodní kosmetiky známe především díky dětské měsíčkové řadě. Jejich krém na přebalovaní nemá konkurenci!  Pokud Vás zajímá můj názor na zelenou řadu Skin food, tak čtěte dál ;)

Než se pustím do samotné recenze, ráda bych vám představila nadupaný eshop s přírodní kosmetikou NUSPRING.CZ, který mi kosmetiku zaslal k vyzkoušení. Já jsem se o eshopu dozvěděla, až když mě oslovili s nabídkou spolupráce a musím říct, že jsem byla velmi příjemně překvapená, jak široký sortiment nabízí! Najdete zde známější i méně známou přírodní kosmetiku, produkty pro EKO domácnost a ekodrogerii až po zdravé mlsání. Určitě vás také zaujme přírodní dekorativní kosmetikaEQUA skleněná lahev s novým designem nebo keep cup v různých barvách. Opravdu doporučuji se na stránky podívat. Zaručuji vám, že nebudete vědět, co koupit dřív! Já sama toho mám na seznamu celkem dost :))

Tak ale zpátky k WELEDĚ . Tato nová zelená řada je inspirovaná multifunkčním výživným krémem SKIN FOOD, který je bestsellerem, vyráběný od roku 1926! A byť je krém multifunkční a můžete se s ním namazat od hlavy k patě, nyní svoje tělo můžete rozmazlovat například odlehčenou verzí SKIN FOOD LIGHT, balzámem na rty SKIN FOOD LIP BUTTER nebo dokonalým tělovým máslem SKIN FOOD BODY BUTTERVeškeré produkty se skládají z extraktu listů z rozmarýnu, fialky trojbarevné, měsíčku lékařského a heřmánku lékařského. 


Klasický SKIN FOOD, jak už jsem psala při představování řady, můžete použít od hlavy až k patě a to doslova! Můžete ho použít do konečků vlasů, na obličej i jako výživnou masku, na tělo nebo třeba na nehty. Já ho tedy používám na chodidla před spaním. Měla jsem je hodně vysušené. Nemohla jsem jít spát aniž bych si ty nohy nenamazala. Nicméně, vidím výrazné zlepšení! 
Co se pleti týče, oblíbila jsem si SKIN FOOD LIGHT. Měla jsem ho s sebou i na wellness v Mariánských Lázní a nepotřebovala jsem nic jiného. Má příjemnou krémovou texturu, krásně hydratuje a je super i jako podklad pod makeup. Nemám nic co bych mu vytkla. Dokonce ani vůni a to se musím přiznat, že nesnáším bylinkové vůně. Tady jsou ty bylinky taky samozřejmě cítit ale jen lehce a tak, že mi nevadí ;) 




Tělové máslo SKIN FOOD BODY BUTTER je naprostá pecka a můj favorit! Zvláště výživné je po sprše nebo koupeli, aby zadrželo co nejvíce vlhkosti v těle. To jste věděli, že i pleťový krém se má aplikovat na vlhký obličej? Přiznám se, že do nedávna jsem to nevěděla. Nicméně musím pochválit texturu a hlavně tu příjemně nasládlou vůni s citrusovým dojezdem. Dokážu si představit, že si jím budu mazat těhotenské bříško ;)
A máme tu poslední zelený produkt a tím je balzám na rty SKIN FOOD LIP BUTTER. Zrovna nedávno jsem testovala, jak mi pomůže se silně popraskanými rty. S Theoušem už chodíme ven bez kočáru, nosím batoh. Myslím, že to byl pátek, spěchali jsme na MHD a já cítila, že si nutně potřebuji přetřít rty nějakým balzámem. Ale nebyl čas (no dobře, taky jsem byla líná) se zastavit, otevřít batoh atd. Takže jsem si rty olizovala. Když jsme dorazili na místo a já měla čas si ty rty přetřít, tak jsem na to pro změnu zapomněla a už to bylo - popraskané rty. Druhý den jsem tedy použila tento balzám a ačkoliv mi to silné spojení esenciálních olejů, včelího vosku, macešky, heřmánku a měsíčku nevoní, zvláště když se tím natřete přímo pod nosem, zafungoval na 100%. Pro mě to tedy není balzám, který bych používala na denně, ale spíše jako první pomoc od popraskaných rtů.

Vím, že neustále zmiňuji vůni produktů. Pro mě je ale vůně hodně důležitá. K čemu zázračný krém na jehož aplikaci se vůbec nebudu těšit, ale naopak. Já to beru jako rozmazlování se a rituál, který mi má být příjemný. Máte stejný názor nebo si na vůni moc nepotrpíte?


Komentáře