POHODA NA VENKOVĚ, ANEB OBLÉKÁME LEN (SIDUMILU - OUTFIT)


Skvělý materiál na léto? Jednoznačně len! Je lehký, prodyšný a na těle velmi příjemný. Není divu, že je oblečení z lnu čím dál více trendy! Dnes už není problém sehnat cokoliv z tohoto materiálu v obchodních řetězcích. 
V tomto, skoro až pohádkovém, článku se vám já i Theouš ukážeme v oblečení od malé rodinné firmy ze Slovenska, která si říká SIDUMILU.

Jak už jsem psala v úvodu, není problém najít obchodních řetězcích cokoliv ze lnu. Ať už šaty, topy, kalhoty či kraťasy. Nicméně si troufám tvrdit, že materiál, pro svou nadčasovost a skvělé vlastnosti,"vrátili" do povědomí fashion průmyslu,  malé firmy a návrháři zabývající se slow fashion (hlavně v Itálii a Španělsku). 
Já se do lnu zamilovala díky mým dvěma oblíbeným španělským blogerkám. Moje naprostá oblíbenkyně pro celkový styl i co se interiéru týče je ITZIAR . A pak jsou tu malé české s slovenské firmy, které začaly šít pro děti jak někdo říká "lesanské" oblečky. Nevím, jak vám, ale mě se to strašně líbí! Jednou takovou firmou ze Slovenska, kterou sleduji už delší dobu a která mě zaujala, je SIDUMILU. Podívejte se i na jejich INSTAGRAM - mají nádherné fotky, ze kterých je cítit láska k dětem i přírodě. Zároveň na mě působí velmi skromně. 
Dalšími produkty, které ke značce neodmyslitelně patří jsou zajíčci a myšky pro děti. Pro Theouše nám taky jednoho poslali, ale protože on má dost svých miláčků, díky nimž mu už moc místa v postýlce nezbývá, zajíčka schovávám pro miminko :) Úplně mě dostalo, že jsme k zajíčkovi dostali náhradní oblečky vyrobené z odstřižků! Tomu říkám využití "odpadu".

Firma postupně svůj sortiment rozšiřuje a na nedávno spuštěném E-SHOPU nyní najdete oblečení pro děti, ženy a taky jsem si všimla, že mají lněné povlečení - to určitě budu nutně potřebovat :))

A teď k samotným outfitům ...
Theouš má na sobě bílou košili a khaki kalhoty, které si vezme na boho svatbu mého švagra. Jen místo čepečku, který máme i v šedé barvě, bude mít slaměný klobouk a hnědé kožené sandále ;) Ženich se trochu bojí, že ho Theouš, v jeho den, zastíní ;))








Pro sebe mám krásné bílé šaty s velmi lichotivým střihem, který snad musí padnout každé postavě! Schová problémové partie a přitom se nebudete cítit jako v pytli, ale něžně a žensky. V chladnějších dnech se dají nosit jako tunika. Šatům se na instagramu dostalo velkého ohlasu, dejte mi vědět, jak se líbí vám? Já hlavně oceňuji 3/4 rukáv, který schová moje povislejší paže a moc se mi líbí stojáček a prodloužená délka vzadu.

I když jsou fotky venkovsky laděné, věřte, že stačí změnit doplňky a z venkovského stylu se stane cool casual outfit. Od SIDUMILU mám ještě pudrově růžovou košili a košilové šaty, ale ty si nechávám do dalšího článku, kde bych vám ráda ukázala, jak je nosím ve městě ;)

Doufám, že se vám článek, fotky i outfity líbily a budu ráda za vaše komentáře!

PS: Kdo z vás ještě nemá ani jeden lněný kousek v šatníku? 





Komentáře

Okomentovat