VELIKONOČNÍ VÝLET

Tak Velikonoce jsou za náma a příští rok už bude chodit Theoušek s taťkou koledovat. No, ale vrátím se k tomu co jsme dělali prodloužený velikonoční víkend, respektive v sobotu, která pro nás byla taková pestřejší.

Se Zdeňkovými rodiči, kteří přijeli ze Slovenska už v pátek, jsme na sobotní odpoledne naplánovali výlet do Poděbrad a Nymburku. Počasí podle předpovědi nemělo být nic moc, ale nakonec to tak hrozný nebylo. Bylo sice chladněji, ale jinak pěkně.

V Poděbradech jsme se byli projít v lázeňském parku, kde mě a mého milého tchána zaujaly tulipány, které neunikly našim fotoaparátům. Fotka u fontány, oplatky do ruky a cestou k "Srdci Evropy" jsme to vzali přes kolonádu. 

V Nymburku jsme se prošli podél hradeb k vodní elektrárně, dali jsme si oběd v centru a ve chvíli, kdy začalo pršet, jsme už seděli v autě na cestě do Prahy. 

Možná to zní, že jsme všechno vzali letem světem, ale byl to pohodový výlet a nikam jsme nespěchali. Viděli jsme všechno co jsme vidět chtěli a i tak jsme se domu vrátili tak akorát, abychom v pohodě stihli kino  - no museli jsme využít toho, že jsme měli hlídání přece! Po osmi měsících poprvé v kině a bylo to taky poprvé, kdy Theo nebyl ani s jedním z rodičů. Je fakt, že jsem z toho byla hodně nervózní! Několikrát jsme uvažovali, že to otočíme zpátky domů, ale nakonec jsme se přemohli a kino si užili. Když jsme se vrátili z kina, babička říkala, že všechno proběhlo v pohodě a Theouš si zřejmě ani nevšiml, že nejsme doma :) 

Tak to bylo k naší velikonoční "bílé" sobotě. A jaký byl váš velikonoční víkend?








ZAHRADA PODĚBRADSKÉHO ZÁMKU A "SRDCE EVROPY"




               










Komentáře