DĚTSKÉ NOVINKY ZA ZÁŘÍ + SOUTĚŽ O DĚTSKOU DÁRKOVOU SADU TINY RITUALS


Je konec října a já se teprve teď dostala k dětským novinkám za září! Vy, co mě sledujete na sociálních sítích, víte, že jsem skoro celý měsíc byla s Theoušem sama doma. Asi si dokážete představit, jak náročné to bylo, jak po fyzické, tak i psychické stránce!

Snad si to u vás díky soutěži, která vás čeká na konci článku, vyžehlím :)


DĚTSKÝ PODZIMNÍ OUTFIT

Původně jsem byla přesvědčená o tom, že bundičku pořídíme v mé oblíbené Zaře, do které jsme šli jako první. Měla jsem tam vyhlídnutou takovou delší parku v khaki barvě. Skoro už jsem ji brala a chtěla zaplatit, ale pořád jsem byla taková nerozhodná a manžel, který Zaru opravdu nerad, se chtěl podívat ještě jinam. Zatím jsme tedy vzali jen žluté tepláčky (mají už jen v černé, modré a červené barvě -  ZDE)  a na bundičku jsme se šli podívat do Lindexu
Už z dálky mě zaujala tato hravá tyrkysově modrá bundička s ježky, mývaly a liškami. Zdeňkovi se taky líbila a navíc byly Dny Marianne, takže v Lindexu byla 20% sleva. 
Ještě jsem zahlídla tuto čepičku s bambulkou, která se k bundě náramně hodila a uznejte sami, tu jsem tam nemohla nechat! 
Bunda byla rychle vyprodaná, na e-shopu jsem ji už nedohledala, ale momentálně mají pro holčičky, téměř stejnou, akorát v zimní verzi a v růžově barvě - ZDE a pro kluky se smajlíkama - ZDE .



SUAVINEX 360 HRNÍČEK BOOO (koupíte ZDE)

Už byl čas přejít z lahvičky, určené dětem od 4. měsíce, na nějaký hrneček.
Designově mě zaujal tento hrnek od SUAVINEXU, který díky ventilu umožňuje pít bez rozlití tekutiny z jakékoliv části horního okraje. Tekutina vytéká pouze při stlačení horního víka, ale občas se stane, že si Theouš hrnek naklopí až moc, víko stlačí, ale tu vodu už nestihne dopít a samozřejmě se trochu polije. Hrneček tedy zatím používáme jen doma. 
Jinak ale musím říct, že je velmi intuitivní, dobře se Theovi drží a hned pochopil jak na to. Akorát ještě musíme doladit to naklápění, aby se nepoléval. 




DĚTSKÁ AUTOSEDAČKA BRITAX RÖMER KING II LS( koupíte ZDE )

Co se týče váhového rozmezí udávaného pro Römer Baby Safe Plus II, stačilo by nám snad ještě půl roku. Ale bylo vidět, že se tam prckovi nesedí už moc pohodlně, a tak jsme usoudili, že už je čas na velkou autosedačku! Manžel opět studoval bezpečnost dětských sedaček a volba padla zase na sedačku od Britax Römer, tentokrát na model KING II LS v barvě STORM GREY.

Sedačka je vhodná pro děti od 9 - 18kg. Na první pohled vypadá bytelně a pohodlně. Dítě je chráněno kvalitními bočnicemi a snad už samozřejmostí je 5-ti bodový bezpečnostní pás, který je vybaven hrudními poduškami - ty by měly zabránit nechtěnému pohybu těla směrem dopředu. 
Má 4 naklápěcí polohy a oceňuji sundavací potah!
Z patentovaného systému upínání bezpečnostních pásů (akustický a světelný senzor) jsme byli celkem zklamaní. Zní to honosně a očekávali jsme, že pokud se třeba během cesty pásy nějakým způsobem uvolní, že nás to zapípáním upozorní. Tento akustický senzor ale není nic jiného než mechanické kliknutí, které vám dává najevo, že pás je dotažený. 
Vzhledem k tomu, že tato verze byla v akci, takže stála stejně jako základní verze bez "senzorů" , nás to netrápí. Za těch 1000,- Kč navíc to ale podle mě nestojí. Jinak jsme se sedačkou maximálně spokojení!


DĚTSKÝ MYCÍ GEL A TĚLOVÉ MLÉKO TINY RITUALS (koupíte ZDE)

Asi jste si všimli, že Rituals je moje oblíbená značka! Ale abyste si nemysleli, že se její kosmetikou rozmazluji jen já, chci vám představit produkty, které používá Theodor během sprchování i po něm. 

Dětský mycí gel už máme po druhé a já miluji tu vůni mandlového oleje a rýžového mléka. Je to taková typická miminkovská vůně! Ultra jemný mycí gel je samozřejmě hypoalergení, neštípe v očích a je určený již pro novorozence. Obsahuje 93% přírodních a 30% organických složek. Navíc, při koupi jakéhokoliv produktu z této řady, jde 10% z ceny na podporu nadace TINY MIRACLES .
Dětské tělové mléko máme prvně. Je jemné a dobře se roztírá. Voní stejně jako mycí gel a i poměr přírodních a organických složek je stejný. 




SOUTĚŽ O DÁRKOVÝ BALÍČEK TINY RITUALS !!!

Abyste se mohli sami přesvědčit, proč mám tuto dětskou řadu TINY RITUALS tak ráda, domluvila jsem pro vás soutěž o tento krásný dárkový balíček, kterým můžete potěšit sebe i vaše děťátko při koupacím rituálu, nastávající nebo čerstvou maminku, ale také nezapomeňte, že brzy budou Vááánoce!!!

Zapojení do soutěže je jednoduché!  Stačí když splníte níže uvedené podmínky: 

  1. Dejte LIKE u mé facebookové stránky Kudrnaté ráno - ZDE nebo u instagramového účtu.
  2. Dejte LIKE facebookové stránce RITUALS COSMETICS - ZDE
  3. Pokud chcete být zařazeni do slosování 2x sdílejte soutěž na sociálních sítích.
  4. Do komentáře mi napište, zda a jaké máte zkušenosti s kosmetikou od RITUALS a nezapomeňte mi na sebe nechat email, na kterém budete v době vyhlášení k dispozici.
Soutěž bude probíhat do 15.11.2017!

Výherce bude vybrán v náhodném losování a jméno bude uveřejněné 16.11.2017 na mé facebookové stránce a bude kontaktován i mailem. Pokud na email neodpoví do 5-ti dnů od vyhlášení, bude vylosován náhradník.

* Balíček zasílám pouze v rámci ČR, děkuji za pochopení! 




Komentáře

  1. S touto kosmetikou nemám skusenost, ale určitě bych ji ráda vyzkoušela.Jelikoz čekáme miminko tak bych ji ráda vyzkoušela na sobě a poté třeba právě na našem miminku. :)
    markytka.b14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost s kosmetikou od Rituals nemám žádnou a tak je na čase to změnit ne?😀

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    s kosmetikou od RITUALS nemám žádnou zkušenost, ale ráda vyzkouším :-) marvil.1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. S touto kosmetikou nemám žádnou zkušenost, a ráda ji vyzkouším.
    hallova.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenost s kosmetikou nemám, ale ráda ji vyzkouším.
    hallova.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. S kosmetikou od RITUALS zkušenosti mám, hlavně teda s mýdly, úplně miluju tu pěnovou konzistenci :)
    FB: Eliška Vrbová
    instagram: eliskavrbova

    vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím...jejich pěny jsou TOP!! Zatím jsem nenašla konkurenci!

      Vymazat
  7. Skvele fotky! Porad zasnu, jak je podzim fotogenicky - co fotka, to ach!
    Jinak ja se stydim, ale s kosmetikou Rituals zatim zadnou zkusenost nemam - vzdycky nejak chodim kolem jejich kramku, ale neznam nikoho, kdo by ji pouzival, a vzdycky dam nejvic na doporuceni, jsem strasna konzerva! :)

    IG: berriesandblues
    FB: Michala Mravcova

    mravcova.michala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Nemáte se za co stydět! Byla jsem na tom úplně stejně...pořád jsem kolem obchůdku chodila, ale nikdy jsem nevešla dovnitř. Asi před půl rokem jsem konečně vešla do obchůdku a nechala jsem se provést takovým malým rituálem a kosmetiku jsem si zamilovala :)

      Vymazat
  8. Kosmetiku od Rituals neznám. Teď od Vás o ní slyším poprvé a jsem na ni velice zvědavá. Sleduji na facebooku i na instagramu a sdílela jsem jako Silvie Rujbic Ruibarová.
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. S touto kosmetikou zkušenost bohužel nemám. Vypadá velice lákavě.
    FB Tomáš Míša
    Tomashaken142@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mohla bych jem poprosit, zaujala mě sedačka BRITAX RÖMER KING II LS, ale nejde mi otevřít odkaz, jestli ho můžete prosí vložit? Děkuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, omlouvám se! Již opraveno :) Jinak v Mallu i Alze mají tu samou, akorát bez "senzoru".
      https://www.alza.cz/maxi/romer-king-ii-black-storm-grey-2017-d5038448.htm

      Vymazat
  11. S kosmetikou od Rituals ještě žádné zkušenosti nemám, ale miluji jejich svíčky :)
    Sdílela jsem na fb jako Věra Krylová
    e-mail: verka.krylova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. S kosmetikou Rituals mám minimální zkušenosti. Kdysi jsem měla nějakou tu sprchovou pěnu (červenou) a musím ovšem říct, že byla perfektní. Tak si snad konečně časem něco od nich pořídím :)
    miuka12@seznam.cz
    FB Mirka Škampová

    OdpovědětVymazat
  13. Tuto kosmetiku doma ještě nemáme, ale zaujalo nás složení a krásný design výrobků. :) Mamka Zdena S sdílí na fb. :) fofolacek369@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tuto kosmetiku znám, ale nějak jsem si nevšimla, že mají i dětskou řadu. Moc ráda bych vyzkoušela :)
    Michaela.teuchnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Zatím zkušenost žádná, ale ráda vyzkouším, sleduji a sdílím na fb jako Renata Ševčíková a email: PavlikovaRenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tuto kosmetiku znám, ale nevěděla jsem, že mají i řadu pro děti, takže děkuji za tip ;)
    michaela.teuchnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat