TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY


Vánoce se blíží a já ještě nemám ani jeden dárek! Ale musím říct, že už mám celkem jasno, co kdo dostane. Až teda na Zdeňka. S tím je to komplikovaný, protože všechno, co by chtěl, si musí vybrat sám. On je ten typ, který si přečte spoustu recenzí a zkoukne všechna videa na YouTube, než si danou věc koupí! 

Letos si hlavně budeme kupovat společné dárky do domácnosti. Po 10letech budeme pořizovat televizi a taky kávovar, který mám slíbený už rok. Jo, finančně to bude náročnější, ale mám trochu lepší pocit, když vím, že se nám nějaké procento z nákupů vrátí. Cca před měsícem jsem se totiž dozvěděla o CASHBACK PLNÉ PENĚŽENCE - znáte? 
Co se financí týče, tak jsem dost opatrná, takže i když mě princip cashbacku zaujal, musela jsem si  nejprve ověřit, zda v tom není nějaký háček. Pročetla jsem zkušenosti uživatelů a všichni spokojení.  Když jsem se o Plné peněžence zmínila před přáteli, tak mi odvětili, že přes ní nakupují už dlouho :))

Je to jednoduché, stačí se zaregistrovat a z jejich webu se proklikem dostat na jakýkoliv z cca 590 partnerských eshopů  (Mall, Baťa, Zoot, Aliexpress atd.). Již po registraci obdržíte 50,- Kč jako registrační bonus! Po nákupu se vám vrátí procenta z nákupu, které si pak buď necháte vyplatit na váš soukromý účet nebo je použijete při dalším nakupování. Další super věc je věrnostní a doporučovací program, tak na to určitě mrkněte. Mně by se například hodilo, kdyby mi ji přátelé doporučili dřív. Mohli jsme hodně ušetřit při nákupu nové autosedačky a dalších nákladnějších nezbytností pro Theouše.

Věřím, že tento tip určitě oceníte a teď už se pojďte inspirovat vánočními tipy na dárky! 

PRO NI (KAMARÁDKU, MAMINKU, SÉGRU, BABIČKU, PŘÍTELKYNI ...)

1. KOSMETICKÁ DÁRKOVÁ SADA SAKURA RELAXIN RITUAL (Koupíte ZDE)  - neznám nikoho, komu by jemná a smyslná vůně rýžového mléka a třešňového květu nevoněla. Řekla bych, že je to sázka na jistotu :)

2. PŘÍRODNÍ KOSMETIKA OD MANNY  (koupíte ZDE) - mýdlo a bambucké máslo používám už asi půl roku a jsem moc spokojená. 

3. PALETKA RTĚNEK (koupíte ZDE) - jo, tak tu asi taky nutně potřebuji :)

4. YIM A PIU (koupíte ZDE) - Nádherné balení a hlavně chuť! Sama jsem dostala balíček složený z džemu a sirupu loni k svátku a byla jsem tak nadšená, že jsem se vydala do jejich showroomu v Žebráku. Moje dojmy si můžete přečíst ZDE.  Navíc od 22.11. dostanete sirup v krásném dárkovém balení!

5. ČEPICE (koupíte ZDE) - letos jsou čepice, hlavně ty s velkou bambulí, módním hitem!

6. DESIGNOVÁ LAHEV NA VODU (koupíte ZDE) - tak tato je i na mém wishlistu!

7. VONNÁ SVÍČKA (koupíte ZDE) - která ženská nemá ráda kosmetiku a vonné svíčky??? Tato z HM hezky voní a za normální peníz!

8. KNÍŽKA (koupíte ZDE) - já osobně moc ráda dostávám a kupuji knížky. Tato kniha mě zaujala už svým názvem a její nevšední obsah mě pohltil.

9. NEJMILEJŠÍ KALENDÁŘ PRO BABIČKU (koupíte ZDE) - Pokud už taky nevíte, co kupovat babičkám a dědečkům, když stále tvrdí, že už nic nepotřebují, mrkněte na stránky babičkářství.cz, tam určitě vyberete to pravé! Tento kalendář, který patří mezi 4. nejprodávanější na českém trhu, určitě potěší mojí mamku i Denise (můj synovec), který jí během roku jistě vytvoří 12 uměleckých děl :)

10. POUKAZ NA WELLNESS / MASÁŽ - tak to jsem si do mého wishlistu zapomněla dát :)


S námi ženami je to hrozně jednoduché. My potřebujeme VŠECHNO!!! :)))  Není tedy těžké vybrat  pěkný dárek a nezlobíme se ani za poukaz do obchodu s oblečením nebo kosmetikou, že jo? S muži je to ovšem složitější. Myslím ale, že moje tipy jsou univerzální pro každého muže! 


PRO NĚJ (MANŽELA, KAMARÁDA, TATÍNKA, DĚDEČKA... )


1. KOSMETICKÁ DÁRKOVÁ SAMURAI REFRESHING RITUAL (koupíte ZDE)  - kombinace organického bambusu a japonské máty by mohla oslovit i ty nejnáročnější muže.

2. TRAVELER´S NOTEBOOK (koupíte ZDE - sice se prodává v Gentleman Store, ale vloni jsem ho pod stromečkem našla i já a byl to pro mě jeden z nejhezčích dárků. Navíc, další roky můžete dokupovat kalendáře a jiné vychytávky a doplňky.

3. KAPESNÍ NŮŽ (koupíte ZDE) - teda vlastně EDCčko (every day carry), jak mě můj muž opravil. Byste nevěřili, jak často se hodí :)

4. PÁNSKÁ PENĚŽENKA (koupíte ZDE) - Tahle konkrétní určitě zaujme minimalisty.

5. POWER BANK (koupíte ZDE) - Pro spoustu lidí je to  v dnešní době nezbytná věc. 

6. HODINKY (koupíte ZDE) - nesmrtelná klasika!

7. PONOŽKY (koupíte ZDE) - přijde mi, že ponožek a trenclí nemají chlapi nikdy dost. Já kdybych dostala takový cool ponožky z česané bavlny , tak jsem happy :)

8. KOŠILE (koupíte ZDE) - ať už je nebo není váš partner košilový typ, vždy se hodí mít alespoň jednu slušnou košili doma. 

9. STOLNÍ HRA Z BABIČKÁŘSTVÍ (koupíte ZDE) - retro hra JAK TO TENKRÁT BYLO? je další skvělý dárek z Babičkářství.cz. Bude z ní mít radost nejen děda, ale celá rodina. My ji taky letos nadělíme a já se těším, že čas, jindy strávený u filmu nebo televizních relací, využijeme třeba trochu jinak :)

10. ZÁŽITEK S ŘEMESLY (koupíte ZDE) - ideální pokud máte třeba kamaráda, partnera nebo tatínka, který je zručný a víte, že by se chtěl v něčem zdokonalit. Teď mě tak napadá, že je to skvělý dárek i pro takového "ajťáka", který je na manuální činnost tak trochu levý :)

11. HOMEMADE DÁREK - takový dárek potěší vždy nebo alespoň mě ano. Předloni jsem například dělala domácí paštiku - chcete recept? Když si dáte práci i s nazdobením sklenice, bude to krásný dárek. 

Určitě bych měla více nápadů, ale kdo by to četl, už tak je to poměrně dlouhý článek. Doufám, že jsem vás  trochu inspirovala a budu ráda, když mi  napíšete jaký tip vás zaujal a taky budu ráda za ty vaše.

Mějte se pohodově

Vaše Simka :)

Komentáře