TŘICÍTKA - DÁREČKY A TAK ...


Měla jsem měsíc na to, abych se vyrovnala s tím, že už nejsem 20-ka! S věkem jsem tedy smířená a konečně o něm můžu otevřeně psát. Jsem už dokonce schopná říct nahlas: "Simona - manželka, matka a je mi 30!!

Samozřejmě si dělám legraci, až takové trauma nemám, i když netvrdím, že ta dvojka na začátku se mi nelíbila víc. Zkrátka, dát článek dohromady mi trvalo, místo plánovaných 14 dnů, měsíc. Sešlo se pár věcí, jako například střevní viróza, kterou jsme si prošli všichni tři a určitě chápete, že jsem na psaní neměla ani pomyšlení.

A jak jsem tedy oslavila ty moje kulatiny? Dlouho jsem váhala, jestli oslavu dělat u nás doma nebo v restauraci. Jak už asi víte, mám narozeniny tři dny před Vánocemi a to mimo-pražští jezdí domů za rodinou. Nebylo nás nakonec tolik, abychom se nevešli k  nám do bytu a i pro Theouše to u nás bylo pohodlnější. Oslava byla super a myslím, že i přátelé byli spokojení. Jídlo, hlavně tedy paštiku, bramborový salát a dort si vychvalovali a ani o legraci nouze nebyla, dokonce byl i  "hobl" - toho si pamatuji ze základky :)

Co vás ale asi zajímá nejvíc jsou dárečky, že? Pokud budu počítat i dárky k Vánocům, tak letos jsem jich dostala opravdu hodně a navíc pár dost hodnotných - na to nejsem vůbec zvyklá! Pokud vás zajímá jaký byl můj Ježíšek, mrkněte na článek ZDE. Tušila jsem, že dostanu něco z mého WISHLISTU . Třeba dort, ten jsem si objednala sama. Taky jsem doufala, že dostanu stylovou lahev na vodu a nakonec mám dvě! Tak jo, už nebudu zdržovat. Pojďte se podívat sami :)

CHTĚLA JSEM NAHÝ DORT (BEZ FONDÁNU) SE ZIMNÍ TÉMATIKOU A TOTO JE VÝSLEDEK - KRÁSA!

KYTICE Z KYTKY OD PEPY VYDRŽELA TŘI TÝDNY! BYLA JSEM Z NÍ ÚPLNĚ PAF!! PENĚŽENKA OD NÁVRHÁŘKY ZUZANY KUBÍČKOVÉ A NÁHRDELNÍK - GEOMETRICA.


SKLENĚNÁ LAHEV MISMATCH A PLASTOVÁ (TRITANOVÁ) - STŘÍDÁM JE PODLE TOHO, JAK MÁM TĚŽKOU TAŠKU :)



TAK TŘEBA NOVÝ GRAFICKÝ TABLET JSEM NEČEKALA, ALE ON VÍ CO POTŘEBUJU :) WACOM INTUOS ART S

NEJVÍC MILUJI TEN MODRÝ S BAMBUCKÝM MÁSLEM A VY?
OCHRANNÉ SKLO NA IPHONE 7 A DESIGNOVÝ KABEL


To ještě není všechno! Dále jsem dostala voucher na Thajskou relaxační masáž, namixované müsli z MIX IT, který mi snědl Zdeněk a tři lahve Baileys - to vždycky potěší! Od mých i Zdeňkových rodičů peníze a nějakou drogerii. Snad jsem na nic nezapomněla.

No já musela být vloni opravdu moc hodná a taky mě musí moji přátelé a rodina fakt milovat, protože tolik a tak nádherných dárků jsem nikdy nedostala!

Doufám, že se vám článek líbil a dejte mi vědět, který z dárečků by udělal radost vám? :)

Komentáře

  1. tak všetko najlepšie prajem nech sa ti darí a si šťastná <3
    mňa by veľmi potešila tá fľaška, veľmi sa mi páči jej dizajn ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat