THEOUŠOVO NOVÉ ČTENÍ - DĚTSKÉ KNÍŽKY OD SVOJTKA&CO. (SOUTĚŽ NA INSTAGRAMU)


V srpnu jsem v článku o dětských novinkách psala o leporelech, které Theouš dostal od strejdy Vény (můžete si přečíst ZDE). Miluje je a není dne, kdy by po nich alespoň jednou nesáhl.

Taková knížka je kolikrát mnohem hezčí dárek než hračka, se kterou si pak Theo ani nehraje. Proto je i my rádi kupujeme Theoušovým malým kamarádům. 
Jelikož většinu knížek dostal od mých přátel, tedy od tetiček a strejdy, nevěnovala jsem pozornost autorům nebo nakladatelství. Až když jsem vybírala knížky já sama, tak jsem zjistila, že všechny, krom jednoho rozkládacího leporela, máme z nakladatelství SVOJTKA&CO. Mají ideální formát do malých dětských ručiček, kvalitní zpracování, pevné stránky a my maminky oceníme, že se dají snadno otřít.

Já osobně, pokud si maminka neřekne co by se ji pro prcka hodilo, kupuji mrňousům k narozeninám leporela z řady MiniPEDIE. Je tam široký výběr a není tedy problém vybrat dle toho, co má dítko rádo ať už jsou to zvířátka, auta nebo jídlo. My máme doma ZOO HRAČKY a VOZIDLA. Našeho malého knihomola baví hlavně ty jejich posuvné prvky a mě taky!

Ráda bych Vás ještě v krátkosti seznámila s novinkami, které se k nám dostaly před pár týdny. Tituly Co viděla pilná včelka? (koupíte ZDE) Co stránka to nádherná a neotřelá ilustrace! Obsahuje dotykové prvky, jako například cestičku, po které včelku následujeme prstíkem a seznamujeme se s okolním světem a hledáme další kamarády.  Druhou novinkou je Tygříku, tygře, umyl ses dobře? (koupíte ZDE). Toto leporelo Thea velice zaujalo. Má teď období, kdy si rád čistí "bgíí", abyste věděli tak to jsou zoubky :) A když viděl krokodýla se zubním kartáčkem a napěněnou pastou, byl u vytržení :)
Určitě se na knížky podívejte, věřím, že vás taky zaujmou! 

A TEĎ TO NEJDŮLEŽITEJŠÍ!!!!

SOUTĚŽ NA INSTAGRAMU

Oslovila jsem společnost SVOJTKA&CO., zda by nevěnoval jednu ze svých novinek do soutěže a dopadlo to tak, že si na instagramu můžete zasoutěžit o nádhernou knížku TYGŘÍKU, TYGŘE, UMYL SES DOBŘE? , takže určitě mrkněte na můj INSTAGRAM - podmínky soutěže jsou jednoduché!

Doufám, že se vám článek líbil. Napište mi, jaké knížky kupujete vy svým ratolestem a dejte mi vědět, zda příští soutěž chcete zde na blogu, na FB nebo opět na instagramu.



TIP: Všimla jsem si, že leporela mají i v Hypermarket Tesco, ale doporučuji mrknout přímo na stránky Svojtky, knížečky tam jsou o dost levnější než v knihkupectví nebo zmíněném Tescu!






Komentáře