MAMAFEST 2019 + SOUTĚŽ O VSTUPENKU


První ročník Mamafestu byl super! Už v průběhu akce jsem měla chuť vymyslet si vlastní projekt nebo něco tvořit - více v článku ZDE. Samozřejmě bych moc ráda šla i letos, ale v době konání se budu wellnessovat v Mariánských Lázní. A jelikož v naší domácnosti je, kvůli Zdeňkovo práci, problém s termíny, nemůžu to odvolat a já si opravdu potřebuji odpočinout :)

Nicméně jsem se bavila s jedním z pořadatelů a letos to bude ještě nabitější než vloni, o to víc mě mrzí, že tam nebudu! Pokud tedy máš v sobotu 9.3. od 9 do 18h čas, jsi blogerka / influencerka /instagramerka nebo něco tvoříš a chceš své výrobky prodávat, určitě doporučuji tuto konferenci navštívit!

Na co se můžete těšit a pro koho je Mamafest určený?

Ve druhém ročníku se pořadatelé zaměřili hlavně na ženy, které během rodičovské začínají nebo začaly podnikat. Můžete se těšit na den plný přednášek a konzultací a networkingem. 

Vstupenka v hodnotě 999Kč zahrnuje, krom přednášek, panelových diskuzí, konzultace vašich e-shopů/ projektů s experty, také drobné občerstvení, nápoje a kávu. Níže na letáčku se dozvíte více o tom, kdo zde bude účinkovat... 

SOUTĚŽ O LÍSTEK

A protože já jít nemůžu, mám tu pro vás soutěž o lístek! Soutěž bude probíhat na mém IG profilu - ZDE od úterý do čtvrtka 20h. 




Komentáře

  1. Doporučuji soutěž o tyto dámské hodinky! Já už sice hodinky od Michaela Korse mám (dokonce ze stejné kolekce), ale aspoň můžu doporučit :) https://www.brasty.cz/soutez

    OdpovědětVymazat

Okomentovat