DĚTSKÁ KOSMETIKA, KTERÉ ZŮSTÁVÁME VĚRNÍ (RECENZE)


Tento článek bude krátký, protože u Theouše tu kosmetiku tolik nestřídáme a dá se říct, že se vždy vracíme k ověřenému ;)

PÉČE O TĚLO

Když se Theo narodil, tak si pamatuji, že jsme měli nějakou emulzi od Sebamed, která se kapala přímo do vody. Ale jakmile jsme ji vypotřebovali, přešli jsme na tento SPRCHOVÝ GEL od HIPP s mandlovým olejem a to je dodnes naše stálice. Zajímavé je, že ačkoliv neobsahuje žádné éterické oleje, aromatické látky atd., nádherně voní. Je to taková čistá miminkovská vůně! Další důvod, proč se k němu neustále vracíme, je praktická pumpička, kterou ve sprchovém koutě, po vyzkoušení produktů bez pumpičky, upřednostňujeme. Snad jediný produkt, který jsem měla stejně ráda jako HIPP, byl sprchový gel z dětské řady TINY od RITUALS - bohužel, dětskou řadu již vyřadili a taky vycházel o dost dráž, takže když si vezmu poměr cena výkon ...

Po koupeli, teď už tedy jen zřídka, používáme PLEŤOVÉ MLÉKO stejné řady, s mandlovým olejem a na obličej ŽELVIČKU - dětský krém SENSITIVE.
Jen škoda, že nemáme vanu, Theouše by určitě bavil například HROCH , který vytváří jemnou pěnu a vodu obarví na zeleno nebo BUBLIFUK do koupele.

Schválně mi dejte vědět, jaká je vaše oblíbená dětská kosmetika, třeba se necháme inspirovat.


PÉČE O DĚTSKÉ ZOUBKY

Úplně první zubní gel, který jsme Theoušovi koupili, byl ten od Nobilis Thilia, BENJAMÍNEK - psala jsem o něm v článku ZDE. Gel byl super a vydržel hodně dlouho. Když došel, koupila jsem narychlo přírodní zubní pastu od ATTITUDE a musím konstatovat, že to bylo veliké zklamání. Theo byl z pasty ze začátku hodně rozpačitý než si zvykl a nám lezla na nervy čím dál tím víc, když byl obal ulepený a obsah se blbě vymačkával. Ona totiž ta konzistence byla jakási hustá a lepkavá. Jak tak ale koukám, tak pasta už se naštěstí nevyrábí a snad jsou její nástupci lepší než byla tato s krokodýlem  na obalu.
Aktuálně Theouš používá zubní gel od WELEDY, který mi hodně připomíná ten od NObilis Thilia a musím říct, že s ním jsme spokojení!

Co se zubního kartáčku týče, tak běžně kupujeme dětský CURAPROX, ale když bylo potřeba kartáček vyměnit, zrovna byla ta vedra dlouho vkuse a já skoro nevycházela z bytu. Dělala jsem nákup na Rohlík.cz a tam jsem v akci viděla sadu asi 5 kartáčku značky TEPE. Já sem tam používám jejich jednosvazkové a ty jsou fajn. Proto jsem byla překvapená, že ty dětské nestojí za nic. Snad po prvním použití se štětiny rozježí a nejsou ani tak měkké jako ty od CURAPROX, takže se opět raději vrátíme k ověřenému. 
My se Zdeňkem používáme elektronický kartáček, tak přemýšlím, že by Theoušovi mohl Ježíšek taky jeden nadělit :)

To je z dětské kosmetiky prozatím vše a já se těším na případné tipy od Vás :)






Komentáře