TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO DĚTI


Vánoce už jsou za rohem, ale snad vám moje tipy na dárky ještě k něčemu budou... Pokud jste na tom stejně jako já, tak všechny dárky stejně ještě nemáte ;) Nebo možná ještě budete nějaké dárky dokupovat až po Vánocích za peníze od prarodičů - klasika.

Vrhněme se na to bez zbytečného okecávání. Víte jak, vánoční shon, nestíhačka a tak :))
Hračky, které zde doporučím buďto už máme nebo je Theouš dostane.

1. Janod Dětská skládačka s nářadím a šrouby - tuto doma ještě nemáme, ale podle mě je ideální pro malé kutily, jako je Theouš. Je to velký adept na po-vánoční dárek!

2. Le Toy Van Autokaravan - zaujal mě na první pohled a hned jsem objednávala! Theouš ho najde pod stromečkem a věřím, že z něj bude nadšený! Navíc je to další kousek, který bude vypadat v pokojíku luxusně ;) Na značku Le Toy Van je do 15.12. 20% sleva, tak se mrkněte. Mají opravdu krásné hračky a to i pro malé slečny! 

3. Petit Collage - Dřevěné ruské kolo - zaujalo vás už v článku ZDE, kde jsem psala o hračkách, se kterými si Theouš vyhraje a které jsou zároveň hezkým doplňkem v dětském království. Krom ruského kola vás taky hodně zajímaly tyto PUZZLE a ty jsou teda taky super! 

4. Pevná magnetická tabule bez piktogramů - tu najde Theouš taky po stromkem - snad :)) Je totiž tak oblíbená, že se vyprodala! Během týdne by se ale měla opět naskladnit. Pokud máte stejný problém s režimem a hlavně s jeho dodržováním, tak by vás taky mohla nadchnout. Na tento typ tabulí slyším samou chválu, tak snad nám to pomůže! Věřím, že ano! 

5. Pišlické počítadlo - kdyby za nás byla taková počítadla, třeba bych na tom v matematice byla lépe. Samozřejmě si dělám legraci, mně by nepomohla ani destička ze zlata :))
Každopádně hračky a didaktické pomůcky od této značky mě hodně zaujaly pro své syrové zpracování, kreativitou a funkčností.

Krom těchto dárků Zdeněk přemýšlí, že by Theoušovi koupil lego. Měkkouše letos dostane jen Benjaminek, protože na hračky je maličký a oblečení potřebuje. Jediná "hračka" bude toto krásné kousátko. Zbytek měkkoušů až v po-vánočních slevách :))

Tak to by bylo všechno, mrkněte na moje starší články s vánočními tipy - jsou tam tipy i pro mrňata  a stojím si za nimi i dnes.

Tak schválně, kdo se ještě nechá inspirovat, protože nemá nakoupeno? ;)






Komentáře