10 TIPŮ NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO DĚTI


Kdybych měla Theovi vybírat dárky podle toho, co ho doma zajímá nejvíc, tak bychom nejspíš nakupovali v Bauhausu v oddělení elektro :)) On prostě nemůže nechat kabel, zásuvku, nabíječky a napájecí kabely bez povšimnutí! Ale jedno se mu musí nechat. V 15 měsících je jeho jemná motorika na takové úrovni, že dokáže spojit oba konce USB kabelu :))

Nemám ráda spousty zbytečných hraček, které jen zabírají místo, takže když pomineme praktické dárky jako oblečení, dětskou kosmetiku nebo třeba doplňky do dětského pokoje, vybrala jsem pouze tipy na hračky a knížky, které Theouše baví už několik měsíců a taky věci, které se teprve chystáme koupit.



1. 

1. SMOBY ODRÁŽEDLO 4 V 1 (koupíte ZDE) - Theouš ho má od svých 7 měsíců a pořád si s ním hraje,  schovává si do sedátka věci a už se i odráží, i když opatrně :) Podrobnější recenzi jsem už napsala ZDE.

2. FISHER-PRICE CHYTRÝ TELEFON (koupíte ZDE- máme taky již několik měsíců a kamkoliv jedeme, bereme ho s sebou. Poslední dobou teď často "volá" babičce :) Telefon umí 20 různých zvuků (počítání, písničky). Písničky jsou tak chytlavé, že je nemůžu slyšet, aniž bych se taky nepřidala - umím všechny :)

3. DŘEVĚNÝ VLÁČEK S NAVLÉKACÍMI KOSTKAMI (koupíte ZDE) - vždy, když se Theův taťka vrací z pracovní cesty, snaží se mu něco přivést. Dřevěný vláček mu přivezl asi týden před jeho prvními narozeninami z Brna.

4. MAJÁK Z IKEI - MULA (koupíte ZDE) - u kamaráda Vojtíška si hrál s plastovými navlékacími kroužky, teď si nejsem jistá značkou. V Ikea jsme viděli tento maják, který se nám hodí do námořnického pokojíčku a navíc máme rádi dřevěné hračky, takže nebylo o čem diskutovat a hned jsme ho brali.

5. TATROVKA (koupíte ZDE) - klasika, kterou uděláte radost klukům i holkám. Theouš má modro-žlutou a dostal ji k prvním narozeninám od mých kamarádek. V obýváku nám mimo jiné slouží jako úložný prostor na hračky.

6. SÁNĚ PRO NEJMENŠÍ (koupíte ZDE)  - uvažovali jsme o nich, ale já nelyžuji a do hor moc nejezdíme, takže asi koupíme jen boby. Ale třeba Theoušovu kamarádovi z porodnice tyto sáně letos Ježíšek nadělí pod stromeček. Myslím, že pro ty z vás, kteří do hor jezdí často, to bude dobrá investice. Ale jsou krásné, že?

7. BOBY PRO NEJMENŠÍ (koupíte ZDE) - řekla bych, že Theovi pořídíme něco takového :)

8. ALBI TUŽKA - (koupíte ZDE) - Příští vánoce ji dostane a už teď se na tužku těším! Sice prckovi bude necelých dva a půl a knížka je určená pro děti od tří let, ale myslím, že Theo si s takovou tužkou hravě poradí...Vždyť umí spojit USB kabel :))

9. OBJEVUJEME SVĚT! VOZIDLA - MINIPEDIE (koupíte ZDE) -  Theoušovi kamarádi od nás dostávají k narozeninám knížky od MINIPEDIE, které jsou úžasné a ty pohyblivé prvky děti prostě fascinují!

10. KDE BYDLÍ ZVÍŘÁTKA (koupíte ZDE) - tu knížečku milujeme! 


Doufám, že se Vám moje tipy na dárky pro děti líbily a dejte mi vědět, jestli se něčím budete inspirovat. Jinak pokud jste neviděli moje tipy na dárky pro dospělé, můžete se podívat ZDE.

Komentáře